free download 78 travel guides written by experts

CITIZEN ROSE, noua serie produsă de Rose Mcgowan, în curând la E!

De-a lungul a doar 10 zile, artista și activista Rose McGowan a fost arestată, s-a întâlnit cu fostul președinte Barack Obama și a devenit una dintre femeile care au apărut pe coperta People of the Year a revistei Time, navigând în tot acest timp cu atenție prin câmpul minat al celor care doreau să o facă să tacă. Acum, E! aduce publicului său un documentar în cinci părți despre ea, intitulat Citizen Rose, care debutează la E! vineri, 25 mai, la ora 23:00.

Pentru prima dată, vom vedea lumea prin ochii ei. Citizen Rose începe cu o primă parte de două ore, urmată de patru episoade care vor fi difuzate în primăvara acestui an. Este un proiect care reflectă lumea din jur, aflată într-un dramatic proces de schimbare. E! o va urmări pe McGowan, care își pregătește cartea autobiografică-manifest BRAVE, iar documentarul îi surprinde întreaga lume: arta, fanii din #ROSEARMY, activismul ei unic și muzica pe care o compune pentru a se vindeca. Înfruntând Hollywood-ul, McGowan a dat dovadă de un curaj enorm, iar acest documentar va duce privitorii în culisele vieții ei tumultuoase și fascinante. Actrița va analiza și înțelege, aproape în timp real, schimbările sociale masive pe care le-a inițiat și va lupta împotriva celor care au rănit atât de multe femei, inclusiv pe ea.

E!, Citizen Rose S1

„Sunteți invitați oficial în lumea și mintea mea. Sunt încântată de acest parteneriat cu E!, prin care îmi pot amplifica mesajul legat de curaj, artă, bucurie și supraviețuire. În timp ce lucram la cartea mea, «BRAVE», mi-am dat seama că vreau să arăt lumii cum ne putem vindeca prin artă, chiar dacă suntem urmărite de lucruri malefice. Vreau să discut cu întreaga lume și mai ales cu persoanele care privesc lucrurile diferit și care văd frumusețe peste tot în jur. Impresionanta platformă E! îmi permite să comunic la nivel global cât de important este să trăiești o viață curajoasă”, a transmis McGowan.

„Curajul de care a dat dovadă Rose McGowan în discuția legată de abuzul și hărțuirea sexuală de la Hollywood a aprins o discuție pe tema asta și a inspirat și alte femei să vorbească despre abuzatorii lor. Abia așteptăm să aducem publicul în lumea acestei femei talentate și dinamice, de la primele acuzații care apar și până când devine una dintre principalele voci ale acestei schimbări culturale”, a adăugat Amy Introcaso-Davis (Vice-președinte Executiv al departamentului de Dezvoltare și Producție al postului E!).

Citizen Rose este o producție marca Bunim/Murray Productions, producători executivi fiind Jonathan Murray, Gil Goldschein, Farnaz Farjam Chazan și Andrea Metz. McGowan este și ea producător executiv.

Despre Bunim/Murray Productions:
Bunim/Murray Productions (BMP) este o companie care și-a pus semnătura pe formate inovatoare de entertainment, a fost premiată cu Emmy și a creat genul reality-show, cu seria de succes The Real World (32 de sezoane, pe MTV). BMP a continuat inovațiile cu primul reality game show, Road Rules (MTV), în 1995; primul reality sitcom, The Simple Life (FOX, E!), în 2003; primul reality soap opera, Starting Over, în 2003. Printre producțiile marca BM difuzate momentan la TV se numără Keeping Up with the Kardashians, Life of Kylie, Total Divas, Total Bellas și So Cosmo (E!), The Real World și The Challenge (MTV), Project Runway și Project Runway All Stars (Lifetime), Valerie’s Home Cooking (Food Network), Born This Way (A&E), Earth Live (National Geographic), Bill Nye Saves the World (Netflix), The Selection: Special Operations Experiment (History), The Healer (TLC) și Chachi’s World (go90). BMP a produs și filme, ca They Call Us Monsters, Valentine Road (HBO), Pedro (MTV) și Autism: The Musical (premiat cu Emmy, HBO). BMP a lansat divizii ca BMP Films, BMP Digital și BMP Latin. Având sediul în Glendale (California), compania a fost fondată în 1987 de Jonathan Murray și regretata Mary-Ellis Bunim, care au fost incluși în Television Academy’s Hall of Fame în 2012. Compania s-a alăturat Grupului Banijay în 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *