free download 78 travel guides written by experts

Cititor RFID creat de Symbol pentru piata europeana

Symbol Technologies, Inc. (NYSE:SBL), The Enterprise Mobility Company™, a lansat cititorul RFID XR480 EU, care oferă rezistenţă de excepţie şi care este compatibil cu standardele europene actuale din domeniul RFID. XR480 EU se bazează pe arhitectura „de generaţie viitoare” a seriei XR de cititoare RFID. Anumite companii din Europa folosesc deja acest nou model, pentru a beneficia la maximum de vizibilitatea crescută a activelor fizice şi de eficienţa operaţională înaltă oferite de tehnologia RFID. Symbol, a anunţat, de asemenea, că platforma XR480 va deveni disponibilă şi pentru clienţii din Statele Unite şi din Japonia, în cursul acestui an.

Cititorul XR480 este construit pe baza platformei de citire RFID XR400 a companiei Symbol, care a înregistrat deja un succes considerabil pe piaţă. Această platformă îmbină capabilităţile de generaţia a II-a de operare în mod dense-reader (prevenirea interferenţelor dintre cititoarele RFID care funcţionează în aceeaşi zonă) cu rezultate fiabile de citire pentru implementările RFID la scară largă. Conceput în conformitate cu standardul european ETSI 302-208, dispozitivul Symbol XR480 EU este primul cititor RFID EPC disponibil comercial în Europa care rulează pe sistemul de operare Windows® CE®. Prin utilizarea acestui sistem de operare, cititorul RFID XR480 EU permite integrarea şi interoperabilitatea fără sincope cu infrastructura IT existentă, reducând, în acelaşi timp, costurile de suport pe care le implică mediile multi-platformă. 

Dispozitivul XR480 EU este singurul cititor RFID EPC disponibil comercial în Europa care oferă suport pentru un număr de pînă la opt puncte de citire, utilizând antene monostatice, simplificând implementarea şi permiţând mai multă flexibilitate.

„Grupul METRO este încântat de decizia companiei Symbol de a oferi şi în Europa beneficiile experienţei sale extinse în domeniul soluţiilor pentru gestionarea lanţului de aprovizionare-livrare şi a activităţilor concrete, de teren", a declarat Dr. Gerd Wolfram, director executiv al MGI METRO. „Metro evaluează în acest moment tehnologia RFID oferită de Symbol; ca şi Symbol, credem în importanţa soluţiilor RFID robuste, a sistemelor integrate, cu carcasă unică şi a mediilor dense-reader. Intensificarea prezenţei Symbol în Europa va fi un factor de impulsionare a adoptării tehnologiei RFID şi de promovare a beneficiilor majore ale acesteia – eficienţa globală a afacerii şi acurateţea inventarierii activelor fizice”.

Noua platformă XR480 este compatibilă cu cititorul Symbol XR400, de generaţie anterioară şi integrează capabilităţi deja existente la nivelul platformei XR400, precum hosting-ul de aplicaţii. Acest lucru le permite utilizatorilor finali, partenerilor şi dezvoltatorilor de aplicaţii să dezvolte cu uşurinţă aplicaţii adaptate nevoilor specifice ale clienţilor, care pot fi integrate pe cititor şi rulate direct direct de pe acesta.

„Modelul XR480 EU este produsul experienţei Symbol în domeniul implementărilor RFID pe scară largă, cu o diversitate de clienţi şi aplicaţii", a declarat Anthony Bartolo, vicepreşedinte şi director general al diviziei RFID. „Oferindu-le clienţilor posibilitatea de a ordona şi de a transfera informaţia imediat după captura de date, XR480 EU permite ca informaţiile din sistemul informatic al companiei să fie disponibile chiar şi în cel mai îndepărtat punct de desfăşurare a activităţii. Odată cu includerea dispozitivului XR480 în portofoliul său de produse, deja extrem de cuprinzător, Symbol continuă să vină în ajutorul companiilor deschise la noile tehnologii, permiţându-le să realizeze trecerea de la utilizarea RFID în sistem pilot la implementarea RFID pe scară largă."  

Noul cititor XR480 EU oferă, de asemenea, interfeţe Control I/O şi USB, pentru gestionarea unei game largi de dispozitive, de la senzori de mişcare şi lumină până la cartele de memorie şi afişaje. Cu ajutorul acestor dispozitive periferice, companiile pot utiliza tehnologia RFID pentru a dinamiza diverse procese de afaceri: reconfigurarea liniilor de asamblare dinamice, în funcţie de produsele care circulă la un moment dat pe banda de transport; alerte în timp real, care permit schimbarea traseului de livrare, pentru produsele necesare urgent; specificaţii care previn livrarea produselor la destinaţii greşite şi specificaţii care permit semnalarea fragilităţii unui anumit obiect la trecerea acestui prin raza de acţiune a cititorului instalat pe poarta platformei de încărcare / descărcare.

Despre Symbol Technologies, Inc.

Symbol Technologies, Inc., The Enterprise Mobility Company™, este lider recunoscut la nivel global în domeniul soluţiilor de mobilitate pentru companii, asigurând produse şi soluţii de captură, transfer şi gestionare a informaţiilor în timp real, către şi de la punctul de desfăşurare a activităţii. Gama soluţiilor de mobilitate pentru companii oferite de Symbol cuprinde produse avansate de captură a datelor, tehnologie de identificare a frecvenţelor radio, platforme mobile de calcul, infrastructură wireless, soluţii software pentru mobilitate şi programe de servicii de nivel mondial, sub marca Symbol Enterprise Mobility. Produsele şi soluţiile Symbol pentru mobilitate şi-au dovedit eficienţa în creşterea productivităţii muncii, reducerea costurilor operaţionale, stimularea eficienţei operaţionale şi construirea de avantaje competitive pentru marile companii ale lumii. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul companiei, la adresa www.symbol.com.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *