free download 78 travel guides written by experts

Citim in iarba

O zi de lectură în parc

Un eveniment pentru toată familia.

Duminică, 25 mai, iubitorii de carte sunt așteptați în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare ca să citească în aer liber și să facă schimb de cărți, în cadrul evenimentului Citim în iarbă. Intrarea este liberă.

Citim în iarbă este un eveniment pentru toată familia și se adresează tuturor celor cărora le place să citescă și care iubesc natura; este, de fapt, o zi de lectură în parc.

“Probabil cea mai bună metodă de a-i învăța pe copii că cititul e bun e propriul exemplu. Așa că vă invităm să vă dedicați ziua de 25 mai familiei și lecturii în aer liber. Citim în iarbă e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stăm pe gazon și citim o carte bună cu familia alături” spune Laura Ivăncioiu, din partea agenției de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

„Banca Românească încurajează lectura în rândul celor mici și susține activitățile în familie. Cărțile ne lărgesc cunoștințele și ne inspiră în a avea idei originale. Tocmai din această cauză ne dorim să avem cât mai mulți participanți la evenimentul Citim în iarbă, cu mic, cu mare, toată lumea să se bucure de beneficiile lecturii în aer liber”, au declarat reprezentanții Băncii Românești.

Toți cei prezenți la eveniment vor putea face schimb de cărți. „Fie că sunt cărți care nu mai corespund vârstei copiilor, fie că pur și simplu vreți să le dați – aduceți-le în Herăstrău pe 25 mai și veți pleca acasă cu povești noi” adaugă Laura Ivăncioiu.

Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească.

Parteneri sunt: La Roche-Posay, Școala Step by Step, Grădinița Bambi, Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step, Salvați Copiii.

Parteneri media: 121.ro, 24 FUN, bebelu.ro, clubulbebelusilor.ro, copiisimamici.ro, copilul.ro, eva.ro, femeia.ro, Femeia de azi, Ioana, mami.ro, mamicamea.ro, Rock FM, realitatea.net, Ring, sfatulparintilor.ro, Tango.

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *