free download 78 travel guides written by experts

Cisco numeste un nou director general pentru operatiunile din Romania

Cisco România a anunţat astăzi numirea lui Cristian Popescu în funcţia de director general al operaţiunilor din România. Popescu a ocupat funcţia de director general interimar pentru Cisco din iulie 2009.

Cristian Popescu, în vârstă de 44 de ani, s-a alăturat echipei Cisco România în anul 2004 ca Enterprise Account Manager (manager de vânzări pentru conturi mari). Înainte de numirea ca director general, a condus echipele de vânzări ale segmentelor Enterprise, Mid-Market şi SMB (companii mari, medii şi mici). A contribuit la dezvoltarea unor proiecte de referinţă în România în domeniul comunicaţiilor de voce bazate pe IP.

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti – Facultatea de Inginerie Electrică – Cristian Popescu deţine şi o certificare postuniversitară în vânzări şi marketing de la Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS).

Referindu-se la noua poziţie, Popescu a spus: „Sunt foarte entuziasmat de perspectiva de a conduce în România operaţiunile Cisco – o companie care investeşte continuu în dezvoltarea de noi modele de afaceri, de  tehnologii şi de capabilităţi profesionale. Cisco are o echipă locală excepţională de tineri profesionişti dedicaţi pentru a demonstra excelenţa soluţiilor noastre către clienţii şi partenerii din România şi doresc ca acest angajament să fie dus mai departe.”

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *