bucharest tech week 2021

Circul ororilor

Darren Shan
Cartea I sin Saga lui Darren Shan

Corint Junior

"Am inceput povestea asta de demult din doua motive. Unul va deveni evident pe parcursul cartii de fata. Celalalt motiv este ca:

Aceasta este o poveste adevarata.

Nu ma astept sa ma credeti – nici eu n-as fi crezut-o, daca n-as fi trait-o – dar asa a fost. Tot ce povestesc in cartea asta s-a intamplat, exact cum va spun." (p.8) Acesta este un fragment din Introducerea pe care a scris-o Darren Shan. Esti deja captivat. Faci cunostinta din primele pagini cu eroul cartii – Darren Shan. Pe masura ce citesti mai multi, afli ca el reuseste sa obtina o invitatie la Circul ororilor – unde o cunoaste pe Madam Octa – si unde aventura in care Darren este alaturi de prietenul sau Steve incepe.

Cartea este captivanta, stilul placut, antrenant. Actiunea aduce mereu noi elemente – astfel ca tinerii au ocazia sa il cunoasca pe Darren, cel care cand implinise noua ani primise in dar de la parinti o tarantula.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *