free download 78 travel guides written by experts

Ciocolata, aliatul perfect impotriva celulitei

Cea mai buna prietena a unei femei este ciocolata. Indiferent de modalitatea in care o consumam, fie ca o mancam, o bem sau o folosim pentru tratamente corporale, efectul in ceea ce priveste eliminarea stresului este la fel de puternic. Folosita la impachetari, ciocolata aduce mult mai multe beneficii decat consumata ca atare.

Datorita antioxidantilor pe care ii contine, ciocolata devine aliatul nostru perfect impotriva celulitei prin efectul de accelerare a catabolismului grasimilor. Aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii este transformat semificativ in urma unei impachetari cu ciocolata, reziduurile si apa din tesuturi fiind eliminate cu succes. Totodata, pielea devine hidratata, catifelata si mult mai puternic vascularizata. Astfel, celulita este vizibil indepartata iar pielea capata un aspect sanatos dupa numai 4-5 sedinte.

Salonul de infrumusetare Maraviglia recomanda pentru impachetarile cu ciocolata folosirea unui produs special denumit Chocofango. Acesta se topeste si este aplicat ulterior la cald pe toate suprafetele supuse tratamentului. Inainte de a se efectua impachetarea, este necesara realizarea unui peeling corporal, cu rol de indepartare a celulelor moarte si de pregatire a pielii pentru impachetarea cu ciocolata. Chocofango se aplica in functie de zonele pe care dorim sa le tratam, de la talie pana la genunchi sau chiar de sub sani pana la glezne. Urmatoarea etapa este infolierea si introducerea in termocuverta timp de 40 – 60 minute. Dupa desfoliere este necesara aplicarea prin masaj usor a unei creme anticelulitice profesionale.

Impachetarile cu ciocolata au rezultate rapide si usor de masurat. Dupa numai o sedinta vom avea surpriza placuta de a descoperi ca am scapat de aproximativ 4-6 centimetri in circumferinta si de aproximativ 30% din celulita vizibila. Pielea devine mult mai elastica, scapam de stratul de celule moarte si prevenim totodata imbatranirea prematura a acesteia.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *