free download 78 travel guides written by experts

Cinnabon Romania deschide prima brutarie in Constanta

Cinnabon Constanţa: aproximativ 53 000 euro investiţi în cea de a şasea brutărie din ţară a liderului internaţional în prepararea rulourilor cu scorţişoară.

Cinnabon România inaugurează prima brutărie în afara Bucureştiului, la Constanţa. Noua locaţie Cinnabon a fost realizată cu o investiţie de aproximativ 53 000 de euro, are o suprafaţă de 49 mp şi este situată în cel mai nou mall din Constanţa, Maritimo Shopping Center.

Pe piaţa constănţeană, Cinnabon a generat 10 locuri de muncă şi se preconizează că va avea, în primul an de funcţionare, o cifră de afaceri de aproximativ 153 000 de euro.

„Decizia de a deschide o brutărie la Constanţa a venit ca urmare a mesajelor primite din partea clienţilor noştri, cei care ne-au gustat produsele şi în final s-au declarat îndrăgostiţi de mirosul şi gustul lor. Totodată, inaugurarea noii locaţii înseamnă şi lansarea unui nou concept, Cinnabon Kiosk, o brutărie cu un spaţiu ceva mai mic, dar la fel de eficientă şi gata să ofere aceleaşi „răsfăţuri puţin vinovate” cu care i-am obişnuit pe clienţii noştri.”, declară Cristina Porumbel, Asistent de Marketing Cinnabon România.

Rulourile Cinnabon sunt preparate în faţa clienţilor şi sunt mereu servite calde şi proaspete. Reţeta unică a Cinnabon este celebră în întreaga lume şi este elaborată de Jerilyn Brusseau, renumită pentru irezistibilele creaţii culinare. Popularitatea produselor Cinnabon se datorează ingredientului principal, legendara scorţişoară Makara, provenită din munţii Indoneziei şi comercializată exclusiv de brutăriile Cinnabon.

Gustul şi aroma dulce şi plăcută a scorţişoarei fac parte din experienţa unică şi de neuitat a unei vizite la brutăria Cinnabon, o vizită care va fi de fiecare dată deosebit de plăcută.

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *