free download 78 travel guides written by experts

Cinevazambeste.ro

De Craciun e mai usor ca oricand sa fii bun! Pentru ca, in pragul sarbatorilor de iarna, Next Advertising lanseaza proiectul online www.cinevazambeste.ro. Acest proiect s-a nascut si a prins contur destul de rapid, fiind influentat de spiritul Craciunului, dar si pentru ca acesti copii au reala nevoie de ajutor. Scopul sau este, bineinteles, unul nobil: acela de a strange suma de 100.000 RON pentru copiii protejati de Fundatia Copii in Dificultate (CiD). Mecanismul e simplu. Accesand site-ul proiectului, printr-un simplu click pe imaginea unui copil, poti citi povestea lui si ii poti dona minim un leu (1 RON). Plata se face online prin intermediul cardului sau prin SMS. Rezultatul, obtinut cu minim efort, ii vei face pe acesti copii sa zambeasca, atat virtual cat si in viata reala.

„Oamenii din lumea de azi sunt comozi din fire, insa bunatatea este universala. Mai ales acum, de Craciun, dorim sa daruim, sa facem ca lumea si cei dragi sa zambeasca. Traim intr-o lume grabita, mereu in criza de timp dar inter-conectata cu tehnologia, asa ca ne vine mai usor sa facem multe lucruri, si chiar sa ajutam pe … internet. De aceea, ne-a venit aceasta idee, am dorit sa simplificam, astfel, mecanismul prin care oamenii pot ajuta”, a spus Andrei Chirica, PR Booster @ Next Advertising.

Pentru a oferi o calatorie virtuala cat mai placuta tuturor celor curiosi sa strabata universul acestor copii, am apelat la un ilustrator in stil manga. Astfel copiii desenati de Jason Lucero, un ilustrator american, sunt infatisati initial in ipostaze mai triste pentru ca apoi sa se schimbe radical doar printr-un singur click.

„Sunt copii care au nevoie de ingrijire constanta si mai ales de multa dragoste. Fundatia CiD ajuta acesti copiii sa zambeasca, sa vorbeasca, sa mearga, sa se bucure de fiecare clipa a copilariei. Insa CiD are nevoie si de ajutorul vostru. Ajuta si tu! Cand ajuti, cineva zambeste”, a declarat Valentina Zaharia, Director Executiv Fundatia Copii in Diciultate.

Fundatia Copii in Dificultate este o organizatie non-profit, sucursala a Fundatiei "Children in Distress" din Marea Britanie, care se straduieste sa ofere dragoste si ingrijire profesionala copiilor abandonati, suferinzi de diverse boli. Fundatia “Copii in dificultate” opereaza in cele 6 centre ale sale din Bucuresti, Pitesti, Cernavoda si Curtea de Arges si este auditata an de an, dovada clara ca banii obtinuti din sponsorizari si finantari se folosesc in proportie de suta la suta in interesul copiilor pe care ii ingrijesc. Alisdair Barron, Presedintele Fundatiei “Copii in Dificultate“ a fost investit in 2006 de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, drept recunoastere pentru ceea ce a facut in beneficiul copiilor din Romania.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *