Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CINEPUB by GAV, prezent la EAVE Marketing Workshop

Dorina Oargă, Project Manager CINEPUB, va participa în perioada 18-22 noiembrie la EAVE Marketing Workshop, la Luxemburg. Programul intensiv este dedicat marketingului de film, parcurgând toate etapele unui film, de la stadiul de dezvoltare, la producţie, prezența în festivaluri de film și distribuţie (lansare în cinematografe și nu numai). Dorina Oargă este singurul participant român la ediţia din acest an.

EAVE, European Audiovisual Entrepreneurs, este cea mai mare organizaţie profesională europeană de training, project development şi networking pentru producătorii audiovideo.

”CINEPUB este un proiect unicat, nu doar la noi, ci și în lume, dezvoltat de GAV, prima agenție de marketing cultural și content accelaration din România. Suntem onorați că după SOFA (School of Film Agents), CINEPUB ”merge la școală” la EAVE, cea mai prestigioasă asociație a industriei cinematografice europene. CINEPUB a crescut mult în lunile de la lansare, va continua să o facă în 2016 cu autori și conținut de calitate, iar în decembrie vom lansa oficial primul proiect de content produs exclusiv de GAV pentru CINEPUB”. – Lucian Georgescu, Managing Partner GAV

EAVE Marketing Workshop va consta în sesiuni de lucru de grup conduse de experţi de renume EAVE, care vor ajuta participanţii să analizeze potenţialul de vânzări şi marketing al proiectului lor şi să dezvolte abordări strategice unice şi inovatoare, prin care să atragă şi să fidelizeze publicul.

Workshopul va fi coordonat de Pim Hermeling (Head of Studies, September Films). De asemenea, printre experţi se vor regăsi Fraser Bensted (trailer editor, Picture Production Company), Gudrun Burie (publicist, The PR Factory), Sarah Calderon (marketing consultant, The Film Agency), Dan Light (interactive and social media consultant, Glass Eye), Frans van Gestel (producer, Topkapi Films) ºi Susan Wendt (sales agent, TrustNordisk).

În luna august, CINEPUB 2nd Life, proiectul pilot al CINEPUB, a fost unul dintre cele opt proiecte cu potenţial în industria cinematografică selectate pentru a participa la cea de-a treia ediţie a prestigioasei SOFA – School of Film Agents. Dorina Oargă a prezentat la workshopul de la Wroclaw noul proiect al platformei de film românesc independent.

CINEPUB este primul portal de cinema românesc care distribuie gratuit online producții autohtone, ficțiune, documentar, animație, rarități, lungi și scurte. CINEPUB 2nd Life își propune digitalizarea filmelor de școală semnate de cineaști români, astăzi consacrați, printr-un parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București (UNATC) şi Google. CINEPUB și CINEPUB 2nd Life sunt proiecte și mărci ale GAV, agenție de comunicare, specializată în content offline și online, pionier al marketingului cultural autohton.

Vizitați www.cinepub.ro, www.youtube.com/THECINEPUB și https://www.facebook.com/THE CINEPUB.

Bucuresti, 17.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *