metalshow

Cinemagia bate recordul: peste 30.000 de vizitatori pe zi

Site-ul numarul unu in materie de filme si noutati din lumea cinematografica a inregistrat un nou record. Peste 30.000 de vizitatori au accesat duminica, 21 octombrie 2007, paginile site-ului www.cinemagia.ro. Recordul a determinat si cresterea numarului de afisari, care a depasit 264.000. A doua luna de toamna a adus site-ului peste 3.722.000 de afisari, avand mai bine de 672.000 de vizitatori. Cinemagia este revista online numarul unu care iti ofera ultimele noutati din lumea cinematografica interna si internationala.

Pe langa ultimele premiere in materie de filme, Cinemagia iti aduce si cele mai noi stiri legate de actori, box-office, programul cinematografelor, informatii legate de festivaluri de film din toata lumea.

Cinemagia iti ofera sansa sa iti spui parerea despre tot ce tine de lumea filmului pe unul dintre cele mai complexe si bine puse la punct forumuri. Cinemagia te scoate la film si pune la bataie in fiecare saptamana invitatii la ultimele premiere.

Carti, dvd-uri si obiecte promotionale originale din filme, ii asteapta pe cei mai infocati fani cinemagisti. Cinemagia te pastreaza conectat la lumea filmului prin cinci newslettere saptamanale.

Cronici de film si trailere, box office din Romania si SUA te vor ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru ca parerea ta contreaza pentru noi, echipa Cinemagia te asteapta cu sugestii pe adresa: contact@cinemagia.ro.

Bucuresti, 23.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *