free download 78 travel guides written by experts

Cine face “guitz” in timp ce da lapte?

Porcul-vaca desigur, cum poate ati fi tentati sa raspundeti dupa cateva minute de gandire, aka ING Card Complet, o noua specie de card din familia ING Cardus Totalus Functionalus, despre care se zice ca face tot ce-ti trece prin cap dar si ceva in plus.

E Complet, pentru ca el te ajuta sa cheltuiesti si sa economisesti in acelasi timp. Adica, iti intoarce lunar 2% din valoarea facturilor la utilitati pe care le platesti cu el dar si 1% din cea a cumparaturilor la supermarket daca omul isi aduce salariul la iNG.

Campania, grasa, frumoasa, cu tv de toata splendoarea (in conditiile bugetelor actuale), radio, ooh, nitel net, si niscaiva comunicare interna, a fost gandita in jurul dualitatii cardului care este exprimata printr-o serie de strutocamile: leulfoca, pingopaunul, caineleratza, zebraelefant.

Spotul s-a filmat timp de o saptamana, e realizat 90% din hartie iar in spatele unei astfel de complexitati nu sta o gasca de chinezi, asa cum poate v-ati imagina, ci o mana de englezo-romano-spanioli, deci tot o strutocamila, ca deh, nimic nu-i intamplator in acest "biznis".

Multumim, deci, studioset si carioca.

Echipa ING: Cristina Micu, Corina Rusu, Mona Tufeanu, Robert Anghel, Elena Jigaila, Alina Banuleasa.

Echipa CAP- Director de creatie: Raluca Feher, Copy: Andreea Pirvu, CS: Sanziana Serbanescu, Cristina Purcarea, Art Direction: Attila Hun, Wanda Hutira.

Echipa StudioSet – Dan Mateescu: producer, stop motion animator, compositing, roto; Adrian Aghenitei: gfx & animatics, compositing & roto; Damian Groves: Art direction, crafting, stop motion animator, character design,3D; Andy Luke Sinboy: crafting; Adrian Smarandache: executive producer.

Carioca – Dragos Coman: dop, artdirection.

Bucuresti, 03.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *