free download 78 travel guides written by experts

Cine este inselat de sotie, s-o tie…

Află cine este vedeta autohtonă care trece printr-o astfel de situaţie!

O vedetă autohtonă trece prin momente dificile după ce a aflat că a fost înşelat de soţie! Cu toate că în lumea mondenă apar frecvent astfel de zvonuri negate apoi cu vehemenţă de cei implicaţi, acest lucru nu s-a întâmplat şi în cazul acestei persoane. Printr-o vizită neaşteptată, vedeta şi-a surprins soţia într-un moment în care orice scuză ar fi fost inutilă. Din fericire, în cazul în care se va confrunta cu un divorţ neplăcut, vedeta se bucură de existenţa unui martor, aflat la faţa locului în momentul în care a fost descoperită relaţia extraconjugală. Este vorba despre Dan Negru, care poate confirma oricând că a plănuit şi pentru marţea viitoare o farsă de senzaţie. Telespectatorii vor afla cine este vedeta înşelată de soţie în următoarea ediţie a emisiunii “Plasa de stele” din 11 octombrie.

În cadrul ediţiei de ieri, trei vedete autohtone au trecut prin experienţe senzaţionale la “Plasa de stele”. Este vorba despre Alina Puşcaş, frumoasa actriţă din telenovela “Narcisa-Iubiri nelegiuite”, Rică Răducanu şi îndrăgita artistă Rodica Popescu Bitănescu.

Minutul de aur al emisiunii a fost la ora 21:47 când 1 233 000 de telespectatori din mediul urban urmăreau “Plasa de stele”. La nivelul targetului all urban, vârful de audienţă al emisiunii a fost de 10.6 % rating şi 23.7 % cotă de piaţă.

Cu două emisiuni la Antena 1 şi alte două la o televiziune din Chişinău, Dan Negru se menţine cel mai longeviv prezentator de divertisment din România, aflat mereu pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. De altfel, de la începutul lui 2011 şi până la bine meritata vacanţă din vară, emisiunile sale de la Antena 1: “Plasa de stele”, “Câştigi în 60 de secunde” şi “Te pui cu blondele?”, s-au menţinut mereu în top 10 emisiuni de divertisment.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1
Analiza este făcută pe targetul all urban
Perioada 4 octombrie 2011

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *