free download 78 travel guides written by experts

Cine angajeaza studenti si absolventi in 2009

Romtelecom lanseaza un nou program de internship, ING Bank mentine deschis programul de trainee, HP recruteaza peste 40 de tineri in aceasta vara, Oracle recruteaza interni, GSK recruteaza tineri atat in Bucuresti cat si in Brasov. Peste 125 de oportunitati pentru studenti si absolventi sunt centralizate in cadrul Targului online de cariera pentru studenti si absolventi de pe www.hipo.ro. Evenimentul are loc pana pe 15 august iar oportunitatile oferite au o capacitate de angajare pentru 200 de studenti si absolventi.

Industriile in care se ofera cele mai multe oportunitati sunt FMCG, BPO, IT&C, si Banci/Servicii financiare, iar printre companiile care continua sa angajeze pe durata verii se numara – Ericsson, GSK, HP, Wipro, Romtelecom, ING Bank, Eureko Romania, Microsoft, P&G, Oracle, BCR, Adobe, Grawe Romania, Verida Credit, Catalyst.

Foarte multe oportunitati sunt in cadrul programelor de internship sau management trainee dar sunt si companii care angajeaza absolventi pe joburi standard. Criteriile comune celor mai multe oportunitati sunt studiile economice sau tehnice, fara a avea neaparat experienta, o limba straina vorbita la nivel avansat.

Tinerii pot aplica la anunturile deja postate sau pot trimite un CV angajatorului pentru oportunitatile viitoare. Dintre joburile pe care se recruteaza in timpul evenimentului sunt programatori, testeri, project manager software, analisti date, asistent achizitii, contabili, asistenti relatii publice si comunicare, specialisti operatiuni (comerciale, logistice), specialisti analiza piata, manageri de cont, consilieri credite, vorbitori de limbi straine (italiana, franceza, araba, ebraica, maghiara, germana) etc.

“Cele mai multe aplicatii se inregistreaza in continuare pentru pozitiile din domeniul Bancar si IT si mai ales pentru programele de trainee sau interni din aceste domenii. Numarul aplicatiilor variaza in functie de job in intervalul 200 – 2,000. In ultima saptamana peste 20,000 de vizitatori au accesat evenimentul si ne asteptam ca in luna august traficul sa depaseasca 100,000”, George Samoila, project manager www.HIPO.ro.

Companiile care sustin evenimentul – BCR Administrare Fond de Pensii, BRD, Ericsson, Fabrica GlaxoSmithKline – Europharm, HP, P&G, Romtelecom, Wipro.

Parteneri media – Sapte Seri, Wall-Street, 9AM, Corporate News, Studentie.ro, Hotnews.ro, Educativa, Cariere, Capital, Radio 21.

Bucuresti, 26.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *