free download 78 travel guides written by experts

Cina romantica, petale de trandafir si muzica live in aceasta la Burlacul

Andrei Leonte îl ajută pe Vladimir să îşi surprindă una dintre pretendente

În timp ce Cătălin le răsfaţă pe concurente la un salon de înfrumuseţare, Burlacul i-a pregătit uneia dintre concurente o seară memorabilă: o cină romantică la lumina lumânărilor, cu petale de trandafiri şi muzică live, cântată de la înălţime de Andrei Leonte. Cum a reacţionat frumoasa concurentă, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Pentru cel de-al doilea episod Burlacul, Vladimir le-a pregătit frumoaselor sale pretendente o mulţime de surprize, însă de departe răsfăţata ediţiei este frumoasa Cristina, venită tocmai din Târgu Mureş pentru a-i fura inima celui mai bun băiat rău din show biz-ul românesc.

În timp ce restul fetelor sunt răsfăţate de Cătălin la un celebru salon de manichiură din Bucureşti, pentru una dintre concurente urmează o seară memorabilă. Burlacul Vladimir a remarcat-o în rândul pretendentelor ca fiind cea mai sensibilă şi rezervată dintre toate fetele.

Cu toate că a mărturisit de mai multe ori că nu este un romantic din fire, Burlacul a fost inspirat de frumoasa pretendentă, căreia i-a pregătit o cină romantică la lumina lumânărilor, cu petale de trandafiri şi muzică live. Andrei Leonte le-a făcut seara mai frumoasă celor doi, făcându-şi o intrare demnă de un star, într-un jilţ la înălţime şi i-a dedicat frumoasei Cristina melodia Supergirl. Cum a reacţionat tânăra, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Bucuresti, 08.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *