free download 78 travel guides written by experts

Cifra afaceri CNPR

In primele cinci luni ale acestui an, Compania Nationala Posta Romana S.A. (CNPR) a inregistrat o cifra de afaceri de 595.413 mii lei, in comparatie cu perioada similara a anului trecut cand aceasta a fost de 579.976 mii lei. Veniturile totale ale CNPR au fost de 623.272 mii lei, cu 24.950 mii lei mai mult fata de primele cinci luni ale anului 2008.

“Compania Nationala Posta Romana, prin complexitatea activitatii prestate, recepteaza usor modificarile din mediul economic, fiind, in mod special, sensibila la lipsa de lichiditati ale partenerilor sai contractuali. Ponderea semnificativa a fondului de salarii in cheltuielile companiei face necesara o incasare foarte buna luna de luna. Lipsa de cash care se manifesta atat la partenerii de stat, cat si la cei privati, ar putea crea o problema pe partea de lichiditati in Posta Romana, cel mai probabil de la jumatatea lunii septembrie a.c..In acest sens, conducerea CNPR are in vedere, inca de pe acum, un set de masuri pentru depasirea acestei situatii.

Aplicarea acestor masuri are ca principal scop asigurarea platii salariilor angajatilor Postei Romane. Indiferent de situatie, calitatea serviciilor prestate, inclusiv transmiterea pensiilor, nu va avea de suferit”, a declarat Directorul General Marius VATAVU.

Bucuresti, 24.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *