metalshow

CIEL Awards si-a ales castigatorii

Luni 20 noiembrie, a avut loc la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, Gala de decernare a premiilor CIEL Awards, proiect care ii ajuta pe tineri sa isi lanseze propria afacere sau sa isi construiasca o cariera in economie.

In deschidere, discursul de bun venit a fost tinut de Dan Damian, Presedintele Fundatiei CIEL Romania si Directorul General al CIEL Romania.

La prima editie a concursului CIEL Awards au fost acordate cate trei premii pentru fiecare categorie competitionala.

La categoria dedicata celor mai buni tineri economisti CECCAR, Emil Florita (Directorul Executiv al Filialei CECCAR Bucuresti) a inmanat premiul “Cel mai bun tanar expert contabil CECCAR, implicat in activitatea IMM”. Acesta a fost castigat de Alice Andreea Ivanovici.

Firma Jpt Accounting 2002 a castigat premiul “Cea mai buna firma de contabilitate, membra CECCAR, implicata in activitatea IMM”. Premiul a fost decernat de Ilie Tamas (Catedra de Informatica de Gestiune, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, ASE Bucuresti).

Premiul “Cea mai buna IMM, firma de contabilitate, din evidenta CECCAR” a fost acordat de Ioan Rosca (Prof. univ. dr. Facultatea de Contabilitate si Informatica de gestiune, ASE Bucuresti), firmei Cont Solutions.

A urmat categoria CIEL Awards pentru cei mai buni studenti in Economie. Bogdan Ursuleanu (Reprezentant ASCIG) a inmanat premiul III lui Vlad Botos (Masterand la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de  Stiinte Economice). Premiul II a fost inmanat de Gabriela Popa (Chief Accountant Cosmetics Oriflame Romania SRL), Alinei Bucur (Masteranda la Universitatea  Al. I. Cuza din Iasi, Facultatea de Management Financiar Contabil).

Premiului I CIEL Awards Best Student a fost castigat de Florin Grosu (Doctorand Academia de Studii Economice din Bucuresti si Masterand la Goteborg University, Faculty of Business, Economics and Commercial Law). Castigatorul a primit premiul de la Mihai Florin (Conferentiar Universitar Facultatea CIG – ASE).

La categoria dedicata celor mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de “business start-up” au fost premiate cele mai bune 3 planuri din cele 11 calificate in finala.
Premiul III a fost castigat de un plan de afaceri ce presupune infiintarea unei agentii de turism online. Aureliu Ilin (Director Analiza Credite BRD – Groupe Societe Generale) i-a inmanat premiul lui Lavinius Marcu.

Premiul II a mers la Oradea. Ideea de afaceri a Laviniei Mihut presupune infiintarea unei companii de brokeraj bancar. Premiul i-a fost acordat de Viorel Bitu (Directorul General Synergizer Business Solutions).

Endre Dombay din Brasov a castigat premiul cel mare. El a prezentat in cadrul planului sau de afaceri modul in care isi doreste sa infiinteze o clinica veterinara. Premiul i-a fost inmanat de Octavian Thor Pleter  (Director Academic Universitatea Romano – Britanica).

Dupa aflarea castigatorilor, Dan Damian a anuntat stabilirea unui parteneriat cu TVR. Cei care nu au castigat o finantare la CIEL Awards vor avea ocazia sa-si prezinte planurile de afaceri in fata unor potentiali investitori, la emisiunea Arena Leilor.
Gala de Premiere s-a incheiat cu decernarea Diplomei de Merit, companiei Itancar Filgrup. Premiul a fost inmanat de Pierre Yves Morlet (Fondator CIEL).

Premiile de la cele 3 categorii de concurs au fost oferite de Fundatia CIEL Romania si de partenerii proiectului: BRD – Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox Romania, Gemisa Investments,  Romtelecom, Oriflame Romania, Intuitext, 3Abirotica si Crowne Plaza Bucuresti.

Pe langa sponsori, CIEL Awards a fost sustinut si de Leo Burnett Romania (agentia care a realizat campania de imagine) si de institutii media ca: The Money Channel, Cotidianul, Cariere, Wall-Street.ro, 9AM, ROL.ro, immromania.ro, rubinian.ro, finantare.ro, plandeafacere.ro, avocatnet.ro. Organizatiile partenere au fost: ASER, FASER, Senatul Studentesc ASE.

Bucuresti, 21.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *