free download 78 travel guides written by experts

Ciclistii din echipa Ciuc Radler Romania Activa incurajeaza

un stil de viata sanatos prin parcurgerea a peste 2500 de km prin tara

Ciuc® Radler încurajează consumatorii să adopte și să susțină un stil de viață activ și sănătos, prin realizarea celui mai mare desen pe GPS din România, parcurs în totalitate cu bicicleta.

În cadrul inițiativei Ciuc® Radler România Activă, o echipă de cicliști amatori a pornit într-un traseu de peste 2.500 de km, timp de 29 de zile, invitând iubitorii sportului pe două roți să se alăture pe diferite porțiuni de traseu sau să trimită mesaje de încurajare.

“Am primit multe mesaje de sustinere, mai ales dupa relatarile care au urmat unor parti mai dificile din traseu, si ar fi nu doar greu dar si nedrept cumva sa aleg doar unul. Pe mine m-au bucurat toate mesajele, in egala masura, indiferent daca veneau de la prieteni sau necunoscuti” (Cristian)

Dupa 25 de zile de traseu, Cristian, Alex, Irina si Ruxandra ne-au povestit mai multe despre pasiunea lor pentru biciclete dar si despre initiative Ciuc Radler, dorind să incurajeze oamenii sa adopte un stil de viata activ, sa faca miscare si sa se bucure de timpul liber prin acceptarea provocarii pe doua roti.

Cristian, grafician si fotograf, pasionat de mic de bicicleta si acest stil de viata, ne povesteste despre inceputurile sale pe doua roti: “Pentru mine, bicicleta este loc de meditatie, jucaria preferata, mijloc de transport dar si o platforma de socializare”

Ruxandra (25) este una dintre fetele care s-au alaturat acestui proiect, in speranta sa inspire cat mai multi oameni sa adopte un stil de viata sanatos: "Mi se pare ca plutesc cand merg pe bicicleta, imi place cum trec lucrurile pe langa mine cand pedalez, si cum ma raportez la ele, ca un spectator activ".

Alex (27) s-a apucat de sport pentru a-si schimba stilul de viata, care nu era dintre cele mai sanatoase, si nu s-a mai oprit: ”Sportul a facut multe pentru mine. M-a disciplinat, mi-a reglat somnul, m-a ajutat sa slabesc, mi-a oferit alt tonus, mi-a schimbat preocuparile”.

Irina (29) a terminat Facultatea de Geografie, iar asta a facut-o sa devina plimbareata, dupa cum glumeste ea. Merge sa se catere pe munti aproape in fiecare final de saptamana, iar in Bucuresti, pe langa biciclit, mai si alearga. “Cand eram mica ceream bicicleta copiilor de la bloc, fiindca mama nu ma lasa niciodata sa merg pe bicicleta, si ma duceam in afara razei ei vizuale ca sa pot pedala.”

Ciclistii care sunt foarte aproape de a desena cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs cu bicicleta, in forma unei lamai sustin ca initiative Ciuc Radler Romania Activa le-a oferit sansa de motiva oamenii sa duca o viata activa si santoasa, de a-i apropia de bicicleta si de le atrage atentia asupra frumusetii locurilor si oamenilor din tara noastra.

Pe parcursul celor 2.500 de km, peste 250 de cicliști s-au alăturat echipei care trasează pe GPS conturul unei lămâi, ingredientul principal Ciuc® Natur Radler. Traseul a atins atât zone urbane, precum Bacău, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad și Timișoara, cât și porțiuni de drum care au testat anduranța, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de râu sau văi izolate.

Bucuresti, 12.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *