Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cicatricile post-acneice se pot trata fara efort

{mosimage}şi fără perioadă recuperatorie

Datorită noului laser Fraxel disponibil acum şi în România cicatricile profunde post – acneice pot fi tratate fără îngrijiri speciale şi fără suferinţă

Începând din acest an, persoanele care se confruntă cu cicatrici profunde datorate acneei pot beneficia de un tratament eficient de reconstrucţie a pielii cu ajutorul laserului Fraxel. Noua metodă non-chirurgicală nu implică suferinţă sau îngrijiri speciale, pacientul putându-şi relua activităţile zilnice imediat după efectuarea tratamentului. “Acneea afectează aproximativ 95% din populaţie într-un anumit moment al existenţei şi nu ţine cont de vârstă, sex, culoarea pielii sau etnie”, spun specialiştii. Pacienţii suferinzi de acnee sunt îngrijoraţi de posibilitatea rămânerii cu cicatrici pe faţă, stigmat al bolii prin care au trecut şi din acest motiv mulţi dezvoltă depresie şi se simt ostracizaţi.

“Acneea afectează tineri şi adulţi deopotrivă cauzând multă durere psihică, stare de nesiguranţă, sentimente de inferioritate şi frustrare. Cicatricile de acnee reprezintă complicaţia cea mai de temut datorită improbabilităţii ameliorării aspectului acestora în timp.” a declarat Dr. Mihaela Leventer.

“Acneea creează îngrijorare datorită evoluţiei prelungite, dar pacienţii trebuie să ştie că metodele de tratament în domeniu au evoluat enorm. Ultima inovaţie în domeniul medicinei estetice, laserul Fraxel, este acum disponibil în România şi aduce mai aproape de pacienţii români o tehnică deja consacrată la nivel mondial, pentru vindecarea cicatricilor dobândite în urma acneei” a adăugat Dr. Mihaela Leventer.

Fraxel foloseşte lumina fracţionată, care ajută la modificarea în profunzime a dermului, generând noi celule care repară ţesutul deteriorat şi care ameliorează structura pielii, fără a fi necesară intervenţia chirurgicală.

Metoda este non-invazivă şi spre deosebire de alte tratamente nu necesită pregătire specială,  perioadă recuperatorie şi restricţii majore, după efectuarea a patru – şase şedinţe obţinându-se o piele nouă uniform colorată şi catifelată în proporţie de 75%. Îmbunătăţirea continuă încă un an şi jumătate de la încheierea terapiei pentru că celulele au nevoie de timp ca să se maturizeze, iar rezultatele obţinute sunt definitive şi nu trecătoare, ca în procedurile estetice de umplere.
 

Bucuresti, 16.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *