Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CIA

Eric Frattini
Editura Tritonic

CIA este in ordinea aparitiilor originale primul volum apartinandu-i lui Eric Frattini in care autorul incearca (si reuseste) ca printr-o serie de intrebari sa aduca lumina in ceea ce priveste institutiile cu acest specific.

Lucrarea se constituie asadar intr-un ghid practic cu privire la CIA. Cei interesati au ocazia de a afla numeroase aspecte interesante – de la infiintare si pana in zilele noastre. Informatiile sunt structurate in capitole clare – de la informatii generale si pana la informatii despre spioni si multe altele.

Oamenii au fost intotdeauna curiosi cu privire la activitatile desfasurate de institutiile despre care nu stiu foarte multe lucruri. Ceea ce este invaluit in mister atrage. Asa se face ca apar diverse povesti, dezvaluiri ale unor persoane ce au lucrat intr-un loc si nu stii cat e adevarat si cat nu. CIA incearca sa aduca un pic de lumina cu privire la multe subiecte legate de aceasta institutie. Lectura este usoara – sistemul intrebare-raspuns facilitand acumularea de informatii si structurarea lor clara.

Nu va mai bazati pe speculatii – aflati informatii reale citind lucrarea lui Eric Frattini.
Luati-o in mana si nu o veti mai lasa pana nu veti fi aflat tot ce este de aflat!

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *