free download 78 travel guides written by experts

De sărbători, surprinde-i pe cei dragi cu noul Christmas Bucket de la KFC

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, KFC introduce în meniul din restaurante un nou produs în ediție limitată – “Christmas Bucket”, alcătuit din cele mai apreciate produse din meniu, devenind astfel alegerea perfectă pentru sărbătorile petrecute în familie. Noul produs conţine șase Hot Wings, patru Crispy Strips, două bucăţi de pui Kentucky, două porţii Dipping Fries şi două băuturi răcoritoare.

În oferta de sărbători revine și Bucket for One, care este de acum disponibil în toate restaurantele KFC din țară. Bucketul pentru o persoană de la KFC este o combinație de patru Hot Wings, trei Crispy Strips, cartofi prăjiţi şi o băutură răcoritoare.

,,Crăciunul este o sărbătoare a familiei, marcată de obiceiuri precum împodobitul bradului, darurile Moşului, colindele şi mesele bogate. În apropierea sărbătorilor observăm cum toată familia devine agitată: mama se preocupă de pregătirea mesei, tata este tot timpul plecat, încercând să găsească bradul perfect. Astfel, anul acesta ne-am gândit să oferim o mână de ajutor fanilor KFC pentru a readuce liniştea în familia lor, putând să se bucure de o masă relaxată cu cele mai apreciate produse, potrivite pentru toți membrii familiei”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Campania de promovare a produsului în ediție limitată beneficiază de trei spoturi TV, ce ilustrează eforturile depuse de membrii familiei pentru pregătirea sărbătorilor perfecte. KFC invită astfel consumatorii să se bucure de zile relaxante cu noul Christmas Bucket. Special pentru această campanie, KFC va lansa în luna decembrie o nouă surpriză pentru fanii brandului – o platformă online în care vor putea compune propriul colind de sărbători pentru cei dragi, platformă din care nu vor lipsi premii și vouchere pentru produse KFC.

Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România, canalul de Youtube al brandului și site-ul www.kfc.ro.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *