metalshow

Christie MicroTiles – display-urile ideale pentru solutii neconventionale de afisare

AVITECH aduce în România una dintre cele mai apreciate soluţii de afişare – display-urile MicroTiles de la Christie Digital. Rezultatul a doi ani de cercetare şi proiectare, cuburile MicroTiles oferă o flexibilitate sporită, cu ajutorul lor putându-se construi videowall-uri în forme variate, neconvenţionale.

Recunoaşterea calităţii şi a inovaţiei noilor produse este dovedită şi de numeroasele premii obţinute de la renumite publicaţii (Installation Europe şi rAVe) sau de la instituţii de prestigiu precum Institutul Francez de Design.

Având dimensiuni de doar 408 x 306 mm, o adâncime de 260 mm şi un spaţiu necesar de doar 50 mm pentru ventilaţie, display-urile MicroTiles pot fi grupate şi aranjate în orice formă sau dimensiune. Mai mult, cuburile se remarcă prin niveluri uimitoare de luminozitate, contrast şi reproducere a culorilor, ceea ce le recomandă pentru o multitudine de aplicaţii în domenii precum industria de divertisment, industria publicitară, designul arhitectural şi ambiental, centrele de comandă şi control.

Deşi cu o structură complexă, cuburile necesită pentru control o singură unitate de procesare a semnalului provenit de la cele mai răspândite playere multimedia. Sistemele sunt foarte avantajoase şi din punct de vedere al costurilor de întreţinere, al fiabilităţii, duratei de viaţă a componentelor. Mai multe informaţii despre cuburile MicroTiles sunt disponibile pe site-ul dedicat, www.microtiles.com.

Despre Christie Digital

Compania Christie Digital este lider de piaţă în furnizarea de soluţii video profesionale pentru săli de cinema (normale sau 3D), săli mari de audienţă, săli de monitorizare şi control, prezentări oficiale, învăţământ şi mass media. Este recunoscută pentru instalarea a peste 750.000 soluţii de proiecţie şi afişare în întreaga lume.

Despre AVITECH

AVITECH este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii profesionale, integrate pentru domeniile audio-video, videoconferinţă, securitate, siguranţă, instalaţii electrice, BMS, IT&C, soluţii ce au la bază echipamente profesionale şi tehnologie de ultimă generaţie. Compania deţine numeroase autorizaţii, licenţe, certificări şi este membra unor prestigioase organizaţii naţionale şi internaţionale de profil: CEDIA, InfoComm, AV Global Alliance, ARTS.

Bucuresti, 11.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *