metalshow

Christian Sabbagh si Al Bano, intrevedere la Roma, pentru „Sabbagh in actiune”

Emisiunea de investigatii va debuta pe 9 ianuarie, la Kanal D, si va fi difuzata in fiecare sambata, de la 21:30

Aflat la Roma, pentru o operatiune ce va fi prezentata in curand telespectatorilor Kanal D, la „Sabbagh in actiune", Christian Sabbagh l-a intalnit pe Al Bano Carrisi, celebrul cantaret italian si ambasador al Organizatiei Natiunilor Unite impotriva traficului de droguri.

„Al Bano este un prieten al romanilor si vorbeste foarte frumos despre romani si tara noastra oriunde merge in lume. Este si ambasador onorific al municipiului Bucuresti, din 2009, si si-a luat aceasta misiune foarte in serios", a spus Christian Sabbagh.

„Ma bucur ca exista in Romania o emisiune (n.r. – „Sabbagh in actiune") care va pune accentul si pe prevenirea consumului si traficului de droguri. In acelasi timp, vreau sa le transmit romanilor sentimentele mele de gratitudine, am foarte multi prieteni romani, iubesc aceasta tara minunata!", a spus Al Bano.

Telespectatorii vor avea ocazia sa urmareasca un interviu in exclusivitate cu celebrul artist italian, iar amanuntele despre operatiune desfasurata la Roma vor fi prezentate in emisiunea de investigatii „Sabbagh in actiune", ce va incepe pe 9 ianuarie si va fi difuzata in fiecare sambata, de la 21:30, la Kanal D.

Bucuresti, 15.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *