free download 78 travel guides written by experts

Christian Sabbagh: “Nu ne-am rezumat doar la a prezenta un caz,

ci am incercat sa gasim o rezolvare”

Stirile Kanal D prezentau in noiembrie 2013 filmul recuperarii spectaculoase a 33 de romani care au trait sub teroare la mii de kilometri de casa. 51 de zile de tensiune si 17 mii de kilometri parcursi, o operatiune de salvare fara precedent, care a avut un singur scop: salvarea a 33 de muncitori romani sechestrati in Libia! Veti retrai in aceasta seara, la Stirile Kanal D, in cadrul rubricii „Sabbagh in actiune” cele mai tensionate momente ale recuperarii acestor romani, pentru care interventia lui Christian Sabbagh si a Stirilor Kanal D a facut diferenta dintre viata si moarte. Recent, acest demers jurnalistic unic in Romania a fost premiat la Gala APTR.

Plecati la munca pentru a putea oferi familiilor lor un trai decent, 33 de romani ajungeau prizonieri in Libia. Kanal D le-a rascumparat libertatea si i-a adus pe romani acasa. In contextual politic al unui stat marcat de violente, operatiunea a fost extrem de dificila, iar riscurile imense.

“Nu ne-am rezumat doar la a prezenta un caz, ci am incercat sa gasim o rezolvare. Cea mai mare satisfactie o ai atunci cand redai zambetul unor oameni fara speranta. Am vazut multe lacrimi de deznadejde, in timpul operatiunii de salvare, dar la final le-am vazut pe cele de bucurie”, a spus Christian Sabbagh.

Pericolele prin care au trecut Christian Sabbagh si Bogdan Dragomir, operatorul care l-a insotit in aceasta misiune, au fost reale , dar nu i-au descurajat nicio secunda.

“In Libia se trage de dimineata pana seara. La tarabe, pe langa sosete, pasari exotice, se vand arme. Orice privire interpretata ca nepotrivita te poate costa viata, pe strada. Diferite grupari se raboiesc intre ele si oricine poate deveni victim colaterala in acest conflict fara sfarsit”, a povestit Christian Sabbagh.

Nu ratati in aceasta seara, la “Sabbagh in actiune”, in cadrul Stirilor Kanal D, sa retraiti cele mai tensionate momente ale recuperarii celor 33 de Romani, din infernal Libian, in cadrul unei operatiuni fara precendent, ce a fost premiata recent la “Gala APTR”, pentru curaj si profesionalism, cu distinctia “Jean Louis Calderon”.

Bucuresti, 15.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *