metalshow

Christian Sabbagh, felicitat de politistii ciprioti

Autoritatile din Cipru merg pe firul investigatiei incepute de Christian Sabbagh in Cipru, alaturi de echipa emisiunii „Sabbagh in actiune”. Jurnalistul a primit deja felicitari pentru ca a reusit sa deconspire, in timp record, o intreaga filiera de trafic de persoane care pana acum a gasit modalitati sa ocoleasca legislatia din mai multe tari europene.

Cu ajutorul informatiilor si dezvaluirilor din emisiunea difuzata la Kanal D in fiecare sambata, de la ora 21:30, politistii ciprioti au continuat ancheta si sunt pe cale sa destructureze aceasta retea. Un element cheie in aflarea adevarului este romanca Elena Ducă, pe numele căreia s-a emis deja un mandat european de arestare. Femeia i-a comunicat, prin mesaje, jurnalistului Christian Sabbagh ca ar dori sa intre in programul de protectia martorilor, in schimbul tuturor informatiilor pe care le detine. In acest moment, femeia este cautata si in România.

Intre timp, in Cipru, persoana indicata pana acum de toata lumea – si de Elena Ducă, si de femeile aflate în custodia politiei cipriote – drept cap al retelei, avocatul Chris Christodoulides, incearca să se dezvinovătească. El a iesit la lumina si i-a acordat un interviu incendiar jurnalistului Christian Sabbagh.

Ce a spus, cat de serioasa e aceasta afacere si cat de sus se intind tentaculele acestei caracatite a traficului, aflati sambata seara, la „Sabbagh in actiune”, de la 21:30, pe Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *