metalshow

Christian Sabbagh face legea in Italia

"Stirile Kanal D" – ecou rasunator in Peninsula

Jurnalistul Christian Sabbagh a reusit sa schimbe legea in Italia! Imaginile scandaloase surprinse in septembrie, pe strazile Romei, implicate fiind si echipa "Stirilor Kanal D", cand cateva persoane costumate in "gladiatori" au incercat sa-l insele pe Christian Sabbagh, la fel ca si pe alti turisti, aflati in vizita la Colosseum, nu au ramas fara ecou.

Dupa ce "Stirile Kanal D" au semnalat abuzul acesta, autoritatile italiene au promulgat o lege care le interzice acestor "centurioni" orice activitate pe strazi si in preajma obiectivelor turistice din Roma.

Imaginile scandaloase in care este prezentata escrocheria centurionilor au fost preluate de presa din Italia, iar Politia Italiana a demarat o ancheta. Implicarea presei din strainatate si preluarea cazului prezentat in "Stirile Kanal D" in urma cu doua luni au dus la adoptarea legii care interzice orice activitate comerciala asa-zisilor "centurioni".

"Reportajul in cadrul «Stirilor Kanal D» a stranit o furtuna in Italia. La doua luni de la difuzarea acestui material pot spune ca sunt mandru ca noi, ca romani, am reusit sa rezolvam o problema arzatoare a italienilor", a spus Christian Sabbagh.

In prezent, Christian Sabbagh se pregateste intens pentru emisiunea "Sabbagh in actiune", care va intra in curand in grila Kanal D.

Bucuresti, 07.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *