Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Chris Norman va fi intampinat cu trandafiri rosii la Intercontinental!

Mai sunt doar cateva zile pana la sosirea in Romania a interpretului de calibru international, Chris Norman. Fanii artistului asteapta cu nerabdare show-ul din 15 Noiembrie de la Sala Palatului, in cadrul caruia artistul va interpreta melodii celebre.

Chris va fi cazat intr-un hotel de lux, renumit pentru gazduirea a numeroase personalitati ale lumii artistice din care ii putem enumera pe Natalie Cole, ZZ Top, Lenny Kravitz, Alanis Morisette, Demis Roussos sau Luciano Pavarotti. Ne referim bineinteles la Intercontinental, primul hotel de 5* din Bucuresti, unde Chris Norman si echipa sa vor beneficia, pe parcursul a doua nopti, de facilitatile si serviciile inalte pe care locatia le-o ofera tuturor oaspetilor. Artistul va fi intampinat cu trandafiri rosii si cosuri cu fructe proaspete, ce vor completa aspectul apartamentului de lux pus la dispozitia sa. Dupa concert, se va relaxa la piscina Health Club-ului si la InterContinental Lounge, noul club privexclusivit al hotelului. Pe toata periooada sederii in capitala, Rent A Car va asigura transportul artistului cu limuzine de lux, spre confortul maxim al acestuia.

Pretul biletelor pentru acest eveniment variaza intre 70 si 250 RON, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.

Un eveniment sustinut si promovat de : Magic FM, Ring , Ioana, Sapte Seri, Oblique TV, Bucharest Nightlife, Bucharest Herald, port, ro, 4arte.ro, bestmusic.ro, Oops Media, Rent A Car, Hotel Intercontinental, Unirea Shopping Center si VreauBilet.ro.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *