Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Chris Norman dezvaluie identitatea lui Alice!!

"Living Next Door to Alice" in interpretarea originala la Bucuresti!

Cine nu a auzit macar o data piesa "Living Next Door to Alice", ce se difuzeaza la nivel mondial timp de cateva decenii? Originala trupa Smokie a cunoscut o ascensiune uriasa la scurt timp dupa lansarea in 1976 a acestui hit masiv, care a produs isterie generala in randul fanilor de toate varstele ai trupei.

Iata ca acum bucurestenii au ocazia de a o asculta interpretata original de insusi cel care i-a dat viata pe scena, Chris Norman, ce va sustine un concert de proportii la Sala Palatului pe 15 Noiembrie. incepand cu ora 19.00.

Dar cine este Alice?  Raspunsul la aceasta intrebare ni-l ofera insusi Chris Norman: "Toata lumea vrea sa stie raspunsul la aceasta intrebare, dar adevarul este ca piesa a fost scrisa de Mike Chapman si nu stiu daca el a cunoscut vreo femeie pe nume Alice. Ce este amuzant este ca in perioada in care "Living next door to Alice" era o piesa foarte populara, eu chiar aveam o vecina de vreo 80 de ani care se numea Alice, asadar eu chiar am locuit la o usa departare de Alice"

Dupa cum stiti "Living next door to Alice" a avut si o versiune "necenzurata". Chris Norman nu pare insa deranjat de acest lucru: "Initial cel care a adaugat refrenului intrebarea "Who the fuck is Alice?" a fost un comediant din Marea Britanie pentru ca mai apoi noua trupa Smokie sa inregistreze la randul lor o versiune a acestei piese in varianta ei obscena. Nu ma deranjeaza, daca oamenii vor sa se amuze pe seama asta – din punctul meu de vedere nu e nici o problema", afirma artistul.

Revenind la concertul de pe data de 15 noiembrie, va anuntam ca pretul biletelor variaza intre 70 si 250 RON, in functie de categoria de loc, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel – raion Rent A Car, Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 05.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *