Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Chocolate revine mai dulce ca niciodata

LG va lansa pe piaţă  un nou model al celui mai bine vândut terminal
 
LG Electronics, unul din liderii globali în domeniul comunicaţiilor mobile, anunţă dezvoltarea unui nou model de terminal Chocolate, cel mai apreciat model LG până în prezent.

Echipa de design care a creat telefonul original LG Chocolate a oferit noului terminal un design diferenţiator şi capacitatea de a încorpora cele mai performante funcţii.  Noul LG Chocolate va schimba percepţia asupra ecranelor clasice prin maximizarea funcţionalităţii, păstrând în acelaşi timp stilul minimalist şi design-ul iconic al predecesorului său.

“Ne întoarcem la favoritul tuturor timpurilor pentru a recrea experienţa originală”, a declarat Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics. “Peste 21 de milioane de unităţi LG Chocolate au fost vândute în 54 de ţări până în prezent şi considerăm că noua generaţie Chocolate va avea un impact considerabil asupra pieţei, susţinând creşterea companiei înregistrată în prima parte a anului”.

Noul LG Chocolate este al patrulea model din celebra gamă LG Black Label Series. Varianta originală a telefonului LG Chocolate a fost lansată la nivel global în luna mai 2006, LG Chocolate devenind în scurt timp cel mai celebru telefon din istoria companiei. În acelaşi an, telefonul a fost recunoscut la nivel internaţional pentru inovaţia în materie de design prin acordarea a două premii prestigioase, Red Dot Design şi If Design. Gama Black Label include şi telefonul LG Shine, ce a revoluţionat piaţa terminalelor prin carcasa sa metalică şi LG Secret, ce a uimit consumatorii din întreaga lume prin carcasa din fibră de carbon şi sticlă rezistentă la şocuri şi zgârieturi.

Noul LG Chocolate va fi dezvaluit în luna august din acest an. Mai multe informaţii şi poze cu noul terminal vor fi făcute publice înainte de lansarea oficială.

Bucuresti, 07.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *