Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Chloe Thomas, inclusa in Top 10 comentatori de eCommerce din lume, si-a confirmat prezenta la TeCOMM

Chloë Thomas (UK), specialist internațional în comerț online, inclusă în Top 10 comentatori de eCommerce din lume de către Power Retail (Australia) va fi prezentă în această toamnă ca şi speaker în cadrul TeCOMM – Conferinţa de eCommerce ce va reuni peste 300 de participanți din domeniul eCommerce.

Pe 21 şi 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. La această ediție vor fi prezenţi specialiști naţionali şi internaţionali, printre care se numără reprezentanţi ai unor branduri importante precum IKEA, Altex, Google, Bitdefender, Digital Annexe, Paravion, BestKids etc.

Speaker în cadrul TeCOMM, Chloë Thomas are o experiență de peste 10 ani în eCommerce, atât ca și client, cât și în calitate de consultant. În prezentarea sa din cadrul TeCOMM, Chloë va vorbi despre “The most powerful opportunities for building eCommerce success in 2016”, oportunităţile pe care persoanele care activează în domeniul eCommerce ar trebui să le ia în considerare acum pentru a duce la creșterea afacerii în 2016 și în viitor. Chloë va accentua atât importanţa strategiilor care să te mențină în fața competiției, cât și oportunitățile tactice care să îmbunătățească performanțele de marketing.

“Așadar ar trebui să căutăm să întelegem procesul de cumpărare online al clieților noștri prin intermediul afacerii noastre, și apoi să găsim cea mai potrivită modalitate de a consolida acest proces, cât și profiturile noastre. Subiectele discutate vor include: câștigarea de noi clienți, păstrarea clienților existenți, dar și progresele tehnologice” a declarat Chloë, specialist internațional în comerț online.

Chloë Thomas a scris cartea eCommerce MasterPlan 1.8: Cei 3 pași pentru vânzări online de succes, alături de alte cărţi destinate eCommerce-ului. Ea este și gazda a eCommerce MasterPlan Podcast și consultant pentru nenumarate afaceri de tipul eCommerce, din întreaga lume, jurat în cadrul Direct Commerce Association’s ECMOD Awards (UK), iar printre realizările sale se numără peste 10 ani în eCommerce, atât ca și client, cât și în calitate de consultant.

„Fiecare business are propriul său punct al succesului în eCommerce şi cred că ar trebui să includă (minim) cifra de afaceri, profitul şi cât de fericit eşti tu, cât de fericită este echipa ta”, afirmă Chloë Thomas.

Conferinţa TeCOMM se află la a-Va ediție și este adresată oamenilor de afaceri care deţin magazine online sau îşi doresc un start-up pe acest domeniu, specialiştilor de marketing implicaţi în activitatea de online a business-urilor, specialişti/consultanţi în ecommerce, design/usability, promovare online şi SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare şi de curierat.

Înscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe www.cluj.tecomm.ro unde se actualizează constant lista speakerilor şi a agendei. Evenimentul este organizat de Libero Events, care este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târgul Touristica.

Bucuresti, 08.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *