free download 78 travel guides written by experts

Chiuariu si Asociatii isi extinde domeniile de practica

Ioana Costea se alătură echipei de avocați și devine Coordonatoarea Departamentului de Drept Fiscal.

Chiuariu și Asociații (CAAL) își consolidează serviciile de drept fiscal prin formarea unei echipe specializate în acest domeniu. Departamentul de Drept Fiscal completează serviciile CAAL în așa fel încât societatea răspunde solicitărilor venite din partea clienților săi.

Ioana Costea, coordonatoarea echipei de drept fiscal, este avocat definitiv cu specializare în dreptul fiscal, deţine o diplomă de studii aprofundate în Științe penale și titlul de doctor în Drept.

Asistent universitar în cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, Ioana Costea este specializată în aspecte juridice legate de impozite directe şi indirecte – problematica deductibilităţii, procedurile de autorizare în materie de TVA şi accize, inspecţia fiscală, fiscalitatea muncii, contenciosul fiscal. Expertiza Ioanei este completată de cunoștințe aprofundate de dreptul Uniunii Europene (pe componentă fiscală: TVA, accize, practică Curții Europene de Justiție și pe componentă de prevenire a fraudei) şi drept penal (optimizare fiscală şi evaziunea fiscală).

„Ca avocat specializat în drept fiscal, Ioana pune accent pe relația cu administraţia fiscală în termeni de colaborare, dar şi de opoziţie. Îi este la îndemână să coreleze dreptul fiscal cu alte ramuri de drept, având capacitatea de a identifica strategia fiscală optimă.” a adăugat Tudor Chiuariu.

Bucuresti, 05.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *