Baby Boom Show Virtual

Chimista

Stephenie Meyer
Editura Trei

“Chimista nu era deloc un nume de cod potrivit pentru ea. Dar Biologul Molecular ar fi fost probabil prea lung.” (p. 105)

Julianna si mentorul ei erau cei mai buni. Lucrau pentru o agenţie secretă. Până într-o zi când un caz îi determină pe şefii lor să îi ucidă. Julianna scapă. Şi începe o viaţă în care este mereu pe fugă. Identităţi false, capcane, mereu în mişcare.

chimista

Un fost coleg o contactează într-o zi şi îi cere să se întâlnească. Îi spune că în organizaţie lucrurile s-au schimbat, că este altă conducere, îi oferă scuze, neoficiale, şi o roagă să îi ajute într-un caz. Se pare că o persoană este gata să împrăştie un virus mortal în patru state din SUA. Julianna ar vrea să nu se implice, dar milioanele de oameni care ar putea muri nu o lasă indiferentă. Aşa că reuşeşte să îl răpească pe David, cel care se presupune că ar urma să elibereze virusul. Şi începe să îl tortureze pentru a afla detalii.

Dar David nu ştie nimic. Pare inocent. Julianna crede că este doar o impresie dată de faptul că de trei ani este pe fugă. Şi-a ieşit din mână?

Intervenţia fratelui lui David o convinge că nu este deloc aşa. CIA şi organizaţia pentru care lucrase Julianna speraseră că cei doi se vor ucide reciproc.

Ce vor face însă mai departe vă lăsăm să aflaţi citind voi thrillerul scris de Stephenie Meyer (autoarea faimoasei serii „Amurg”). Cele peste 600 de pagini se citesc pe nerăsuflate. Personajele sunt bine conturate, suspansul atent dozat, iar răsturnările de situaţie nu lipsesc nici ele.

„Nu citești un roman de Stephenie Meyer, ci îl trăiești, alături de personajele vii și convingătoare pe care le-a creat. Meyer are modul său special de a-l implica pe cititor în viața personajelor ei.” — Ridley Pearson, autorul bestsellerului White Bone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *