free download 78 travel guides written by experts

Chill FM – 103,8 e disponibil acum și în aplicațiile pentru smartphone

Cel mai nou post de radio de pe piața bucureșteană, Chill FM – 103,8, este de astăzi disponibil și pe cele două sisteme de operare pentru telefonie mobilă. Iubitorii de muzică chill care își doreau încă de la lansare să asculte Chill FM și pe telefonul mobil, pot găsi aplicația atât în App Store, cât și pe Google Play.

Link-uri pentru descărcarea aplicației:

Chill FM este un post de muzică chill, care oferă ascultătorilor un playlist alternativ celor existente astăzi în FM. Chill FM e dedicat deconectării de la ritmul galopant al orașului. Postul de radio se adresează bucureștenilor tineri și activi, care prețuiesc momentele de relaxare și caută un spațiu de confort în care grijile, neliniștile și graba sunt atenuate prin simpla comutare a butonului radioului pe 103.8 FM. Chill FM emite doar în București, dar poate fi ascultat de oriunde din țară și din străinătate pe platforma online www.chillfm.ro și, de astăzi, prin aplicațiile mobile din App Store și Google Play, sub search-ul “ChillFM” sau “Chill FM”.

Chill FM aplicatie pentru smartphone

Postul de radio Chill FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și, posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *