Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Chiar și în iad există speranță

Alegerea este o carte rară, profundă și tulburătoare scrisă de Dr. Edith Eva Eger, psihoterapeut de talie mondială, una dintre ultimele supraviețuitoare în viață ale lagărului de la Auschwitz.

Eger își dorește ca prin povestea ei să-i ajute pe alții să descopere speranța și libertatea din viața lor. Cartea aceasta este mai mult decât un memoir al unei spraviețuitoare, este un testimonial puternic și emoționant al forței noastre de a alege viața pe care vrem s-o trăim. Menită să devină o poveste clasică, Alegerea este o carte care va schimba vieți și va oferi alinare multor generații de cititori.

La 16 ani, Edith Eger a fost trimisă la Auschwitz. La câteva ore după ce părinții i-au fost gazați, ofițerul nazist dr. Josef Mengele a forțat-o pe Edie să danseze și a lăsat-o în viață doar ca să-l distreze. Mai târziu, Edie a fost scoasă dintr-o grămadă de cadavre de către soldații americani care au eliberat lagărele, în 1945.

A petrecut decenii chinuită de flashback-uri și vina supraviețuitorului, hotărâtă să tacă și să se ascundă de trecut. La 35 de ani de la încheierea războiului, s-a întors la Auschwitz și a reușit în sfârșit să se vindece și să ierte singura persoana pe care nu o putea ierta – pe sine.

Alegerea

Alegerea ne amintește cum arată curajul în vremuri dificile și ne spune că avem darul de a cântări ce am pierdut și ce ne-a rămas. Oprah

Un memoir minunat, care amintește de Anne Frank și Viktor Frankl. Dar este mai mult decât o carte – este o operă de artă. M-a impresionat și mi-a indus acea stare de grație pe care o ai când asculți o sonată de Mozart, un sonet de Elizabeth Barrett Browning sau privești tavanul Capelei Sixtine. Adam Grant, psiholog și scriitor

Un memoir tulburător despre supraviețuirea la Auschwitz… Nu-mi pot imagina un mesaj mai important pentru contemporani. The New York Times Book Review

Dr. Edith Eva Eger (92 ani) are un cabinet de psihoterapie în La Jolla, California, și ține prelegeri la Universitatea California, San Diego. Este, de asemenea, consultant al Forțelor armate și navale ale Statelor Unite pentru formare și tratarea sindromului de stres post-traumatic. Și încă dansează și își încheie fiecare discurs cu un grand battement.

Alegerea. Acceptă cu bucurie posibilul.
Memoir
de Dr. Edith Eva Eger
Laureat National Jewish Book Award
și Christopher Award
Bestseller New York Times

Titlu original: The Choice. Embrace the Possible
Limba originală: engleză
Traducere: Mihaela Apetrei
ISBN: 978-606-978-268-2
Format: 130x200mm
368 pagini
Preț: 45 lei
Colecția LITERARY FICTION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *