Chewster de la Orbit

noul prieten al copiilor si al dintilor sanatosi

Daca pentru cei mai multi copii este intotdeauna o bucurie sa mestece guma, noua promotie Orbit pentru copii cu calciu le ofera exact ceea ce-si doresc: guma din belsug si un nou prieten – Chewster. Chewster de la Orbit, prietenul copiilor si al dintilor sanatosi, stie ca dupa fiecare masa sau gustare se recomanda sa mesteci guma si, fiind vorba despre copii, guma trebuie sa aiba calciu.
 
In promotia organizata de Wrigley Romania in perioada 15 aprilie – 15 iunie 2006 in magazinele din toata tara, la care participa produsele Orbit pentru copii cu calciu Classic si  Orbit pentru copii cu calciu Lemonade, cei mici pot castiga un CD cu un joc pentru calculator al carui personaj central este Chewster. Jocul are un caracter educational si a fost construit intr-o maniera simpla, accesibila si pentru copiii de varste mici.

Mecansimul de castig in noua promotie Orbit pentru copii cu calciu consta in colectarea a 5 ambalaje de Orbit pentru copii cu calciu Classic sau Orbit pentru copii cu calciu Lemonade si expedierea lor la OP1-CP30 Bucuresti, impreuna cu datele de identificare (nume, prenume, adresa, telefon). In cel mult 20 de zile, participantii vor primi pe adresa indicata CD-ul cu jocul.

Ce este bine sa stie atat copiii cat si adultii este ca mestecarea gumei fara zahar, timp de 20 de minute dupa masa sau gustare, are ca efect neutralizarea aciditatii provocate de consumul de alimente. Imbogatita cu calciu, guma de mestecat are efecte benefice pentru dintii copiilor, insa ea nu trebuie sa inlocuiasca spalatul dintilor de cel putin 2 ori pe zi si vizitele regulate la medicul stomatolog.

Bucuresti, 25.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *