free download 78 travel guides written by experts

Chevrolet vine cu o oferta de exceptie

in cadrul Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2010

* Preturi incepand cu 2940 Euro cu TVA inclusa
* Chevrolet Spark este cea mai buna oferta cu aer conditionat de pe piata
* Chevrolet a pregătit câteva surprize pentru primii cumpărători ai noului Spark.

Chevrolet Spark este cea mai buna oferta cu aer conditionat de pe piata, la un pret de numai de 3575 Euro cu TVA inclusa si rate de leasing de la 1.7 Euro/zi.

Modelul este echipat cu:  aer conditionat, ABS, airbag sofer, geamuri electrice fata, servodirectie, inchidere centralizata si bare de protectie in culoarea caroseriei.

Varianta de baza a modelului Spark poate fi achizitionata la doar 2940 euro cu tva inclusa.

Chevrolet Aveo Sedan vine acum cu 5 ani garantie reala si transferabila si o echipare foarte generoasa: aer conditionat, ABS, dublu airbag, geamuri electrice fata,  radio CD cu MP3, inchidere centralizata si servodirectie la doar 5200 Euro cu TVA inclusa. Rate de leasing de la 2.3 Euro/zi.

Chevrolet Aveo 5 usi este oferit de asemenea cu o garantie reala de 5 ani si este echipat cu aer conditionat, ABS, airbag sofer, airbag pasager, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie la doar 5540 Euro cu TVA inclusa.

Chevrolet Lacetti  este  disponibil cu o reducere de exceptie, intr-un stoc limitat.  Cu o motorizare de 1.4 l si 95 CP, Lacetti 5 usi  echipat cu aer conditionat, ABS, dublu airbag, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, coloana de directie reglabila pe inaltime la doar 6948 Euro cu TVA inclusa.

Noul Chevrolet Cruze  vine in intampinarea clientilor cu o oferta inegalabila de 5 stele, la numai 9290 Euro cu TVA inclusa:
* 5 ani garanţie reală şi tranferabilă
* Motoare EURO 5 pe benzină fără taxă de poluare.
* Rezultat maxim la testele de siguranţă: 5 stele EuroNCAP. Chevrolet Cruze a obtinut cel mai bun punctaj din istoria testelor EuroNCAP la impactul frontal şi lateral.
* Echipare standard de 5 stele: aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard
* 5% dobanda prin finanţarea in leasing

Pe baza acestor avantaje de neegalat in segmentul sau, juriul AUTOBEST a desemnat Chevrolet Cruze ca fiind cea mai buna achizitie de pe piata, prin acordarea premiului "AUTOBEST 2010".

Inregistrarile pentru un test-drive convingator cu Chevrolet Cruze pot fi realizate printr-un simplu click la adresa //www.ro.chevrolet-cruze.eu/ sau pe www.chevrolet.ro

SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel de 2.0l, 150 CP, 4×4 si 7 locuri  este disponibil acum prin leasing cu o reducere de 21.8%. Chevrolet Captiva dispune de o echipare standard foarte bogata: aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbaguri, radio CD-MP3 si 6 boxe Deluxe, geamuri electrice fata si spate, oglinzi incalzite, reglabile si rabatabile electric, jante aliaj de 17”, proiectoare de ceata si senzori de parcare, computer de bord si cruise control, control sistem audio pe volan, parbriz atermic la doar 19853 Euro cu TVA inclusa. Oferta Chevrolet Captiva este valabila pana la 31 martie 2010 in limita stocului disponibil.

Chevrolet Epica Diesel 2.0 l 150 CP ofera eleganta unei limuzine cu o echipare de invidiat: aer conditionat automat, 6 airbaguri, ESC, TCS, ABS, jante aliaj 17", scaune, volan si schimbator de viteze in piele, scaun sofer si pasager incalzite, servodirectie sensibila la viteza, senzori de ploaie si senzori de parcare, Cruise Control, R-CD MP3 cu magazie de 6 CD-uri, oglinzi reglabile, incalzite si rabatabile electric  la doar 17283 Euro cu TVA inclusa. 

Noul Chevrolet Spark este vedeta segmentului mini

Lansarea oficială a noului Spark va avea loc în luna martie, însă micul model din gama Chevrolet, se poate deja comanda.

Chevrolet a pregătit câteva surprize pentru primii cumpărători ai noului Spark.

Pentru fiecare pre-comandă lansată până la sfârşitul acestei luni, clienţii primesc un  Ipod Nano.

În aceeaşi perioadă, doar efectuând un test drive, potenţialii clienţi primesc un USB stick.

Pe langa echipari standard de neegalat in segmentul sau: 6 airbaguri (frontale, laterale si cortina), ABS, scaun reglabil pe inaltime, servodirectie, noul Spark aduce un design deosebit, ales prin vot chiar de clientii din intreaga lume, ofera o functionalitate necesara in orasele aglomerate (5 locuri, 5 usi, manevrabilitate usoara) si are motorizari eficiente EURO 5, fara taxe de poluare (motoare de 1.0l si 1.2 l in 16 valve, cu un consum combinat de doar 5.1 l/100 km).

Noul Chevrolet Spark poate fi achizitionat si prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto national 2010.

Mai multe informatii la distribuitorii Chevrolet sau pe www.chevrolet.ro

Modelele Chevrolet beneficiaza de pana la 5 ani garantie

Programul de Garanţie Extinsă Chevrolet a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele clientilor privind utilizarea autovehiculului, oferind posibilitatea de a extinde garanţia standard a producătorului cu 12 sau 24 de luni. Astfel, autovehiculul Chevrolet poate beneficia în total de o garanţie de 4 sau 5 ani, în funcţie de opţiunea clientilor.

Programul de Garanţie Extinsă Chevrolet acoperă toate cheltuielile percepute de un Reparator Autorizat Chevrolet în legătură cu înlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferentă, atunci când defecţiunea se datorează exclusiv unor vicii de fabricaţie (de material sau de montaj) ce apar după expirarea garanţiei producătorului.

În acest program sunt acceptate autovehiculele noi şi∕sau cele care au sub 18 luni vechime fără limită de km rulaţi.

Beneficiile Garanţiei Extinse:

valabilă atât în România cât şi în afara României
garanţia este transferabilă în momentul revânzării
creşte valoarea reziduală a vehiculului în momentul în care vehiculul se vinde în perioada de garanţie
service-ul vehiculului se face de către Reparatori Autorizaţi Chevrolet cu piese originale
perioada mai lungă de timp acoperită pentru eventualele defecţiuni mecanice şi electrice
nu există costuri neprevăzute cu reparaţiile
asigurare 100%
utilizare eficientă şi costuri reduse

Mai multe informatii la distribuitorii Chevrolet sau pe www.chevrolet.ro

Ofertele Chevrolet sunt valabile in anumite termene si conditii pana la 31 martie 2010, in limita stocului disponibil.

Bucuresti, 19.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *