free download 78 travel guides written by experts

CHEP prezinta in premiera pentru Romania solutii inovative de optimizare a costurilor

si cresterea vanzarilor la raft

Cu ocazia evenimentului de specialitate HORECA & RETAIL Club, CHEP, lider mondial în reutilizarea prin închiriere a paleţilor şi containerelor, prezintă în premieră soluţii inovative de optimizare dedicate industriei de bunuri de larg consum. Ediţia de anul acesta va avea loc în perioada 8-10 octombrie 2014, la Cheile Grădiştei Fundata.

Dnul Michael Archer, CHEP Europe Strategy Director, va participa în calitate de speaker în cadrul workshop-ului "Category management – Ştiinţa optimizării” şi va prezenta în premieră pentru România cum poate fi gestionat mai eficient traseul produselor în last mile către consumator.

Conform IGD, peste 86% din retaileri susţin că disponibilitatea la raft este o prioritate de top în Supply Chain. Pornind de la acest subiect, prezentarea are scopul de a identifica problemele cheie care pot împiedica producătorii să atingă nivelul vânzărilor dorit şi retailerii să reaprovizioneze rafturile cât mai rapid. Vor fi, de asemenea, creionate soluţii pe termen lung atât pentru producători, cât şi pentru retaileri, soluţii ce garantează eficientizarea disponibilităţii la raft şi creşterea vânzărilor.

Pe parcursul celor două zile de seminarii şi workshop-uri vor fi prezentate cele mai noi servicii din domeniile retailului de bunuri de larg consum şi HORECA. Peste patruzeci de companii şi-au anunţat deja participarea la acest eveniment.

Bucuresti, 07.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *