free download 78 travel guides written by experts

Cheloo scos din minti de un concurent X Factor

Juratul X Factor a părăsit sala chiar înainte de finalul audiţiilor

Cheloo, cel mai controversat jurat X Factor a surprins până acum publicul de-a lungul celor patru ediţii de audiţii X Factor prin calmul de care mulţi nu-l vedeau în stare. Obiectiv, dar acid şi-a spus de fiecare dată punctul de vedere însă nu a reuşit nimeni până acum să îl scoată din fire. Cu toate acestea, audiţiile nu au fost lipsite de momente tensionate. În ediţia de duminică, tensiunea atinge cote maxime, iar asta din cauza unuia dintre concurenţi care reuşete să-l scoată din minţi pe juratul X Factor încă de la primele replici.

Juratul X Factor a decis să părăsească sala de audiţii, spre uimirea colegilor săi de la masa juriului, a publicului, dar şi a echipei de producţie care nu se aştepta să recurgă la un gest extrem.

Ce a declanşat tot scandalul şi ce a făcut juratul după ce a părăsit sala, telespetatorii pot vedea în această seară de la 20. 30 la Antena 1. Tot atunci vor vedea şi ce reacţii au avut ceilalţi doi juraţi, care nu au reacţionat la fel de vehement precum membrul trupei Paraziţii.

Bucuresti, 21.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *