free download 78 travel guides written by experts

Cheloo schimba tactica la X Factor: E timpul sa devenim rai!

Cercul se restrânge la X Factor şi nu mai e loc pentru nicio greşeală! Concurenţii selectaţi în timpul audiţiilor intră în bootcamp, iar din 196 de aspiranţi la titlul de X Factor vor mai rămâne la finalul acestei etape doar 24 cei mai buni. Competiţia e dură, standardele ridicate, iar evaluarea juraţilor mai strictă ca oricând. Cheloo, aparent cel mai neiertător dintre juraţi, cel de care s-au temut mare parte dintre concurenţi şi ale cărui replici au stârnit controverse vine cu o propunere puţin spus interesantă: “E timpul să devenim răi!”, spune Cheloo, însă ce înseamnă cu exactitate acest lucru, concurenţii vor afla abia duminica aceasta, de la 20.30, la X Factor. Se pare că îi aşteaptă obstacole nebănuite. 

Cât despre ceilalţi doi juraţi, atât Delia, cât şi Dan Bittman se arată mai necruţători ca niciodată când vine vorba de selecţia din această ediţie. Dacă până în acest punct, Delia a părut a fi cea mai blândă dintre juraţi, acum regulile jocului par să se schimbe. “Când mă uit în urmă îmi dau seama că ne-am lăsat duşi de val, ne-am entuziasmat prea tare şi nu era cazul”, acesta este gândul cu care Delia porneşte în bootcamp, o surpriză pentru cei care se aşteptau la o atitudine mai caldă din partea juratei. “Vreau ca în fazele finale ale concursului să nu ajungă decât cei care merită cu adevărat”, completează Dan Bittman.

Lupta e aprigă, însă pe lângă talentul lor, concurenţii mai au doi aliaţi. Este vorba despre Răzvan şi Dani care le vor fi aproape de fiecare dată când vor avea nevoie de un sfat sau de o încurajare. Dani chiar i-a aşteptat pe concurenţi la coborârea din autocar cu o sesiune de autografe. Candidaţii la marele premiu de 200.000 de euro şi-au lăsat rând pe rând semnătura pe carneţelul carismaticului prezentator de la X Factor: “În autocarul acesta s-ar putea să fie viitorul câştigător X Factor. Dacă nu ne mai bagă în seamă după, am autograful de acum” a spus Dani.

Dincolo de competiţie, concurenţilor X Factor li se pregăteşte o surpriză incredibilă! Despre ce este vorba vedeţi duminica aceasta, de la 20.30, într-o nouă ediţie, dar şi o nouă etapă a supershowului X Factor.

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *