free download 78 travel guides written by experts

Cheloo la capatul rabdarii. Cat de departe va merge

X Factor lider incontestabil de audienţă duminică

Ediţia de aseară X Factor le-a adus telespectatorilor un Cheloo pe care se aşteptau de mult să îl vadă. Deşi a surprins până acum la X Factor prin calm şi un limbaj “cuminte”, juratul X Factor a avut seară o reacţie foarte vehementă la adresa unui concurent care a venit pe scena X Factor cu intenţia de a cânta manele. Deşi producătorii au anunţat că revine şi că telespectatorii îl vor putea revedea şi în ediţia din această seară, audiţiile nu au fost lipsite de alte evenimente. La capătul răbdării, Cheloo a scos de pe scenă, aproape în şuturi, un alt concurent. Motivul, precum şi întreaga secvenţă din timpul audiţiilor vor putea fi văzute în această seară de la 20.30.

Ediţia de aseară X Factor s-a impus, din nou, lider incontestabil de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Cu un vârf de audienţă de aproape un milion şi jumătate de telespectatori din urban, show-ul care continuă şi în această seară a spulberat concurenţa.

Reacţie neaşteptată aseară la X Factor din partea lui Cheloo. Juratul a ales să părăsească sala atunci când ultimul concurent al ediţiei a anunţat că ascultă şi cântă manele. Deşi concurentul s-a apărat, spunând ca manele cantate de el sunt puţin “rockerite”, Cheloo nu a fost de înduplecat şi a părăsit sala de audiţii spre surprinderea tuturor. Spre deosebire de alte show-uri de televiziune de gen, X Factor le permite tuturor celor care cred că au ceea ce le trebuie pentru a deveni vedete să vină să demonstreze că au talent, astfel că în faţa juriului pot ajunge de la voci remarcabile, la concurenţi al căror loc nu este în niciun caz pe scenă. În acest context şi reacţiile juriului sunt uneori imprevizibile. Aşa a fost cea a lui Cheloo de aseară care a refuzat să asculte un concurent care a venit spunând că obişnuieşte să cânte şi manele. Cu calm totuşi, Cheloo şi-a argumentat decizia şi a părăsit sala: “ Hai să îţi spun o treabă, tu te vrei un reprezentant al noii generaţii, un mare star şi, practic, apelezi la nişte tertipuri jenante şi la o atitudine foarte proastă. Copiii s-ar putea să tragă concluzia că ceea ce faci tu e bine. Nu încerca să fii ceea ce nu eşti. Cântă o manea! Am să plec mai devreme!”, a spus Cheloo înainte de a părăsi sala.

Ceilalţi doi juraţi nu au fost la fel de vehemenţi, însă concurentul nu a primit încă un verdict. În ediţia din această seară, Cheloo revine în sală, iar concurentul îşi primeşte verdictul, însă un alt candidat la marele premiu în valoare de 200.000 de euro reuşeşte să îl scoată din minţi pe Cheloo, care, de această dată nu va mai părăsi sala, ci îl va scoate pe concurent afară “în şuturi”.

Ediţia de aseară X Factor s-a impus lider incontestabil de audienţă. Cu o audienţă medie de 11.1 puncte de rating şi 22.1 % cotă de piaţă la nivelul targetului 18-49 urban, Antena 1 a surclasat orice fel de concurenţă în intervalul în care a difuzat X Factor. Locul al doilea în topul celor mai urmărite posturi de televiziune a fost Pro Tv, care a reuşit să înregistreze doar un rating mediu de 8.8 procente şi 17.5% share, în vreme ce locul al treilea i-a revenit postului Prima Tv.

În minutul de aur, 22.34, Antena 1 a fost urmărită de 1.429.000 de telespectatori din mediul urban, un număr de 4 ori mai mare decât al acelora care au urmărit, la aceeaşi oră programul difuzat de Pro Tv.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All Urban , 18-49 Urban
Perioada 21 octombrie 2012

Bucuresti, 22.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *