free download 78 travel guides written by experts

„Chefi la cuțite” începe preselecţiile pentru cel de-al cincilea sezon

Luna aceasta, emisiunea ,,Chefi la cuțite” dă startul etapei de preselecții pentru cel de-al cincelea sezon, unde pasionații de gătit sau bucătarii au șansa să își dovedească abilitățile la bancul de lucru. Pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care care vor o șansă de a obține mult râvnitul cuțit trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, care i-ar putea trimite mai aproape de întâlnirea cu cei trei chefi.

Echipa celei mai iubite emisiuni culinare va porni prin țară în căutarea celor mai talentați bucătari, care sunt dornici să facă parte din echipele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Chefi la cutite 0320

Preselecțiile se vor desfășura în Timișoara, Cluj, București și Iași astfel:
o Pe 26 ianuarie se deschid preselecțiile sezonului 5 în Timișoara: în incinta Hotelului Perla, strada Protopop George Dragomir, nr 9, corp A.
o Pe 28 ianuarie urmează etapa de preselecții din Cluj-Napoca: în incinta Grand Hotel Italia, Str. Trifoiului Vasile Conta.
o Pe data de 3 și 4 februarie urmează etapa de preselecții din București: la Complex Expozitional Romexpo, pavilion D1, Bd Marasti, nr. 65-67 (intrarea se face prin strada Parcului).
o Iar pe 11 februarie se organizează ultima etapă, la Iași: în incinta Hotelului Unirea, Sala Vega si Sala Clio – Piata Unirii, Nr. 5.

Chefii sunt nerăbdători să cunoască oameni talentați, care să le devină ucenici în bucătăria ,,Chefi la cuțite” pentru sezonul cu numărul cinci. În sezonul anterior, chef Sorin Bontea și-a adjudecat finala, iar anul acesta este la fel de convins că va găsi bucătari dornici de a ajunge cât mai departe în competiție:
,,Așteptăm la preselecții cât mai mulți oameni! Nu trebuie să fie bucătari de profesie, pentru că acest concurs este destinat și celor pasionați, care nu au avut ocazia să lucreze încă într-o bucătărie de specialitate. Sunt foarte nerăbdător să văd ce ne așteaptă în noul sezon și să îmi formez echipa. În general caut oameni care să se completeze și îi aleg în funcție de caracter, personalitate, de potențialul pe care îl vad în ei. În trecut am avut și destui neprofesioniști în echipă, dar au fost dornici să lupte și să învețe, de aceea cunoștințele în bucătărie, deși sunt un avantaj, nu sunt un criteriu determinant.” , declară acesta.

Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” va începe curând pe Antena 1.

Foto copyright Mihai Stetcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *