Chef Joseph Hadad pregateste o surpriza bucatarilor profesionisti si pasionatilor amatori

Competiţia „Top Chef” din acest sezon a ajuns la final, astfel că, luni, 20 ianuarie, de la ora 20:30, la Antena 1, cei patru finalişti, Alexandru Iacob, Daniel Grosu, Mihai Irimia şi Veres Istvan, vor găti cele mai spectaculoase şi gustoase preparate pentru a câştiga premiul de 30 000 de euro şi titlul de „Top Chef”.

Joseph Hadad, cunoscut drept cel mai pretenţios membru al juriului, le pregăteşte bucătarilor profesionişti, dar şi pasionaţilor amatori o surpriză de zile mari: „Am început să dezvolt proiectul meu de suflet, prima mea carte de reţete, ce va fi foarte bine gândită”, povesteşte Joseph Hadad. Cartea juratului nu se va axa exclusiv pe reţete. Ea va fi o îmbinarea între reţete uşoare şi sofisticate, dar şi de sfaturi utile în alimentaţia sănătoasă şi în aranjarea cu stil a preparatelor în farfurie.

Planurile Chef-ului Joseph Hadad nu se opresc aici, el va deschide o structură de cursuri private de gătit: „Sunt foarte mulţi dornici, atât la nivel de amatori, dar mai ales la nivel profesionist de a urma o şcoală de top. În România nu există la ora actuală o astfel de şcoală, ceea ce m-a determinat să fac acest pas, mai ales pentru că este o meserie senzaţională, nevalorizată aici aşa cum ar trebui”, adaugă Joseph Hadad.

Pe Joseph Hadad telespectatorii îl vor putea urmări în marea finală a show-ului gastronomic „Top Chef”, finală ce va fi difuzată luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla ce persoană specială din familia lui Joseph Hadad va fi alături de jurat în ultima ediţie a competiţiei.

Bucuresti, 17.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *