Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Chef Hausmann, elvețianul care gătește cu suflet pentru români

Chef Jakob Hausmann este elvețianul care de mai bine de 19 ani gătește cu pasiune pentru români. De această dată a pregătit o ciorbă de legume, în fața restaurantului său din Centrul Vechi al Capitalei, pentru nevoiași și nu numai.

Jakob, în colaborare cu preotul paroh al bisericii Sfântul Antonin, a preparat peste 400 de porții de ciorbă de post, de care s-au bucurat toți oamenii ce s-au aflat în trecere prin zonă. Ciorba preparată de Chef Hausmnann a fost apreciată  inclusiv cațiva  turiștii străini, care s-au declarat încântați de faptul că încă mai există oameni care se gândesc să-și ajute semenii.

”Dacă vrei să faci o faptă bună nu ai nevoie de averi, ci trebuie doar să depui un minim de efort ca să oferi zâmbete celorlalți. Ideea acestui proiect este de a-i sensibiliza pe cei care au posibilități financiare să facă o faptă bună, ajutând oamenii sarmani cu bani, haine sau cu ceva de mâncare”, declară Chef Hausmann.

În sezonul rece, Jakob Hausmann, dorește să ofere o masă caldă o dată pe lună, tuturor celor care trec pe stradă, prin fața restaurantului Mica Elveție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *