Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Chef Giovanni Piselli

“Iubesc Romania, aici gatesc cu pasiune”

Desi sunt deja cativa ani de cand atat viata lui personala cat si cea profesionala sunt strans legate de Romania, chef Giovanni Piselli nu economiseste eforturile de a se simti aici ca acasa.

“Nu mai poate fi vorba de acomodare, ma simt in elementul meu in Brasov, in general in Romania. Restaurantul Vesuvius este cea de-a doua casa a mea, si o casa de vis, pentru ca aici proiectele mele sunt sustinute si viziunea mea despre un stil de viata sanatos e primita cu bratele deschise!”

Desi ne confirma ca este prezent in bucataria Vesuvius in fiecare zi, ore nesfarsite, alaturi de echipa sa, chef Giovanni isi face intordeauna timp pentru a fi prezent la evenimentele comunitatii, familiei sale din Brasov.

In weekend, pe 16 iunie, a oferit premii speciale pentru 500 de spectatori, dar si pentru cei care au urcat pe podium, in cadrul Campionatului de inot Masters – editia 15-16 iunie 2013 ce a avut loc la Bazinul Olimpic Brasov.

Si pentru ca un mod de viata sanatos se deprinde inca din copilarie, chef Giovanni si-a inceput ziua de luni, 17 iunie realizand un tort supriza pentru prichindeii de la Gradinita Nr 2.

In cadrul Mini Chief Academy, organizat pentru piticii ce frecventeaza cursurile gradinitei, acestia vor primi diploma pentru rezultate excelente in arta si stiinta culinara.

Un weekend sportiv si un inceput de saptamana premiant. Doar cateva din actiunile pe care chef Giovanni Piselli si restaurantul Vesuvius le au in agenda in luna iune.

Oaspetii Vesuvius din Brasov sunt asteptati in fiecare zi cu propuneri fresh, sanatoase si delicioase dar si cu evenimente speciale, transformand fiecare masa intr-o celebrare a faimosului dicton ‘La vita e bella!’.

facebook.com/Vesuvius.Casino.Restaurant
//vesuviusrestaurant.com

Bucuresti, 17.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *