free download 78 travel guides written by experts

Sâmbătă, 4 iunie, la Antena 1, Check This Out, echipa Aeroportului Otopeni, a câștigat concursul „Bravo, România!” și marele premiu de 20.000 de euro

Marii câștigători ai show-ului „Bravo, România!” sunt angajații de la Otopeni, care au intrat în concursul de la Antena 1 sub numele de Check This Out.

Pentru cauza lor, sprijinirea Clubului de Aeromodelism și Rachetomodelism din cadrul Muzeului Aviației Henri Coandă, aceștia au dansat și cântat cu multă pasiune și au câtigat atât ediția în care au evoluat și premiul de 5.000 de euro, cât și finala și marele premiu al emisiunii, în valoare de 20.000 de euro. Toți banii vor fi donați integral cauzei pentru care echipa Check This Out a venit la „Bravo, România!”.

Seara a fost una plină de muzică, lumini, culoare și spectacol adevărat, iar decizia juraților nu a fost deloc ușoară. Pe podium s-au clasat trei echipe, Move On (echipa de la WorldClass), Bărboșii și Check This Out (echipa angajaților de la Aeroportul Otopeni), aceștia din urmă fiind de altfel declarați învingători. „Pe jumătate îmi vine să cred”, a spus unul dintre membrii echipei câștigătoare, emoționat și parcă nevenindu-i să creadă că visul lor s-a împlinit. „Și îi mulțumim și lui Bogdan Boantă, este fantastic”, au continuat ei privind către coregraful care le-a fost alături și i-a pregătit în concurs. „A fost o călătorie fantastică, halucinantă, am muncit fiecare secundă, am trăit alături de acești oameni care au crezut cu adevărat în noi”, a adăugat o altă doamnă din echipă. „N-am crezut niciodată că vom fi cei mai buni, Bogdan Boantă, Dana Dorian, mulțumim”, au ținut ei să precizeze, printre lacrimi de fericirie și îmbrățisări calde.

Opt echipe s-au întrecut în finala „Bravo, România!” și au adus pe scenă, în fața juraților, numere de musical de-a dreptul încântătoare. Au exersat mult și s-au dăruit trup și suflet acestei cauze, reușind să arate că omenia aduce oamenii laolaltă și poate face minuni. Au câștigat Check This Out, dar fiecare echipă intrată în concurs este o învingătoare. Echipa angajaților de la Compania Națională Aeroporturi București a intrat în luptă pentru a sprijini Clubul de Aeromodelism și Rachetomodelism din cadrul Muzeului Aviației Henri Coandă. Au cântat și, spre suprinderea juraților, în prima ediție câțiva dintre ei au demonstrat că au și talent muzical. Deși în viața de zi cu zi sunt fie inspectori de zbor, fie funcționari la relații externe, fie IT-iști sau specialiști în resurse umane, aceștia au arătat că pot străluci pe scenă. Motivul pentru care au venit în emisiunea de la Antena 1 este susținerea clubului de la Pucioasa: pentru mulți aviația e mai mult decât o pasiune, e singura avuție pe care o au, iar clubul a dat de-a lungul anilor generații de campioni la pilotaj. Din păcate, nu există fonduri pentru pregătirea și susținerea lor la competiții, dar există mult talent și implicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *