metalshow

Check Point UTM-1 – o gama noua

de dispozitive pentru segmentul midmarket

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea unei puternice noi linii de dispozitive unified threat management (UTM), numite Check Point UTM-1, ce oferă companiilor din segmentul medium-sized şi locaţiilor regionale ale întreprinderilor protecţie completă, pe mai multe niveluri, împotriva ameninţărilor de pe internet, cum sunt spyware-ul, viruşii, atacurile la reţea etc.

Dispozitivele de securitate UTM-1 reprezintă o soluţie unică, simplă, bazată pe expertiza Check Point în ceea ce priveşte securitatea întreprinderii şi viziunea companiei despre arhitectura de securitate unificată destinată afacerilor. Dispozitivele sunt uşor de instalat şi pot fi controlate de la centru, pentru a simplifica managementul multiplelor site-uri. Oferă, simultan, acelaşi puternic nivel de securitate ce protejează şi securitatea reţelelor companiilor din top Fortune 1000.

“Am creat noua linie UTM-1 pentru a le permite afacerilor din segmentul medium-sized şi birourilor la nivel de departament să profite de toate beneficiile de securitate şi productivitate ale soluţiile noastre enterprise într-o platformă creată special pentru mediul lor”,a declarat Gil Shwed, CEO Check Point Software Technologies. “Check Point oferă acum soluţii optimizate pentru orice instalare de reţea, indiferent de mărime: VPN-1 Power pentru cele mai mari şi mai solicitante reţele, VPN-1 Edge UTM pentru birourile controlabile de la distanţă/filiale, Safe@Office pentru companiile din segmentul small businesses şi acum flexibilul UTM-1 pentru instalările de reţea destinate companiilor din segmentul mid-sized", a completat dl. Shwed.

Noua linie de produse novatoare UTM-1 de la Check Point oferă protecţie împotriva ameninţărilor tradiţionale prin caracteristicile de securitate atent integrate, incluzând un firewall stateful-inspection, IPSec VPN, gateway antivirus şi antispyware şi prevenirea accesului neautorizat. Dispozitivele includ, de asemenea, un novator Web Application Firewall pentru a proteja serverele web, ca şi funcţiile de securitate avansate pentru voice over Internet protocol (VoIP), mesageria instant şi reţelele peer-to-peer. Managementul integrat Check Point SmartCenter™ oferă un management al securităţii centralizat, inclus, fără a fi nevoie de alte hardware-uri sau software-uri. UTM-1 oferă, de asemenea, o conectivitate sigură pentru muncitorii din diferite locaţii, folosind tehnologiile integrate SSL VPN şi le oferă administratorilor IT o mai bună vizibilitate în infrastructura de reţea, prin intermediul monitorizării comprehensive şi caracteristicilor de raportare.

"Dispozitivele de securitate UTM reprezintă singura alegere potrivită pentru o companie de mărimea noastră, dar sunt multe produse UTM dintre care se poate alege“, consideră David Wyers, director of network operations Southern DataComm. “Am ales UTM-1 datorită brandului Check Point şi datorită istoriei de companie puternică de securitate din industrie. Am instalat UTM-1 foarte repede şi regulile de setare au fost configurate foarte uşor datorită consolei integrate şi intuitive de management centralizat SmartCenter, ce va permite produsului să se adapteze pe măsură ce afacerea noastră creşte“, a mai spus dl. Wyers.
 
Check Point UTM-1 îmbunătăţeşte şi arhitectura de securitate unificată de la Check Point. Dispozitivele UTM-1 instalate la filialele unei întreprinderi se conectează perfect  la mediul Check Point existent, ajutând administratorii să prioritizeze rapid evenimentele de securitate, să distribuie eficient actualizările şi să îmbunătăţească considerabil regulile de securitate în întreprindere. Clienţii vor beneficia, de asemenea, de posibilitatea de a trece la noile tehnologii, cum ar fi anti-spamul pe bază de gateway, filtrarea Web etc. Dispozitivele UTM-1 de la Check Point pot fi instalate ca o soluţie independentă, pot fi folosite ca parte a unui mediu mare de reţea, de la o singură locaţie onsite sau pot fi controlate de la distanţă.

Companiile mari, ce folosesc soluţiile enterprise de la Check Point la sediile lor principale, pot utiliza, de asemenea, infrastructura existentă SmartCenter/Provider-1 pentru a instala regulile de la distanţă la un dispozitiv UTM-1 de la o filială.

"Clienţii nu sunt nevoiţi să renunţe la nivelul de securitate de care au nevoie pentru a beneficia de simplitatea pe care o vor. UTM-1 este mai mult decât un nou brand. Este o soluţie completă, creată special pentru a oferi puterea şi uşurinţa la folosire necesare pentru a face faţă cu succes provocărilor de securitate ale instalărilor în companiile din segmentul mid-sized", a continuat dl.Shwed. “Cu liniştea oferită de o soluţie de securitate completă, companiile se pot convinge, într-adevăr, de valoarea investiţiei în reţea”, a mai spus dl.Shwed.

Bucuresti, 8.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *