free download 78 travel guides written by experts

Check Point protejeaza informatiile confidentiale

ale companiei Michael Page International

Produsele de securitate a datelor de la Check Point reduc riscurile pierderii şi furtului de informaţii de la punctele de lucru

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat că Michael Page International foloseşte produsele Full Disk Encryption şi Media Encryption pentru a proteja informaţiile confidenţiale pe laptopuri, calculatoare şi dispozitive mobile împotriva furtului, pierderii de date şi a altor pierderi accidentale.
 
Michael Page International, una dintre cele mai importante companii de consultanţă în domeniul recrutării la nivel internaţional, a dorit să protejeze informaţiile confidenţiale atât de pe calulatoarele de la birou, cât şi de pe laptopurile folosite de către management şi de către echipa IT.
 
"Confidenţialitatea este absolut necesară în afacerea noastră – clienţii noştri şi aplicanţii depind de ea. Ca parte a unui efort continuu de a ne îmbunătăţi securitatea datelor, am identificat o oportunitate pentru a o consolida prin intermediul unei soluţii de securitate a punctului de lucru. Cu aproximativ 300 de calculatoare în 65 de birouri în întreaga Mare Britanie, avem nevoie de o soluţie uşor de instalat şi de controlat într-o reţea extinsă“, a declarat Graham Taylor, Head of IT security, Michael Page.
 
Ca urmare a evaluării posibilelor soluţii, Check Point Media Encryption a fost aleasă pentru controlul complet asupra porturilor USB, a dispozitivelor şi a driverelor media, pentru managementul centralizat şi abilitarea de a oferi evaluări complete ale folosirii dispozitivului. Graham Taylor a raportat că atât managementul roll-out, cât şi ongoing au fost uşor de realizat.
 
Compania a vrut să securizeze în caz de pierdere sau furt şi aproximativ 50 de    laptopuri folosite de directori, manageri şi personalul IT.
 
"Criptarea în întregime a discului face ca utilizatorul să nu fie nevoit să ia nicio decizie în privinţa datelor care au nevoie de protecţie –  spre deosebire de cazul soluţiilor de criptare a fişierelor. Cu produsul Check Point, securitatea şi criptarea datelor funcţionează în continuu, păstrând protejate înregistrările confidenţiale şi îndepărtând responsabilitatea de la utilizatori. Trebuie subliniat faptul că, potrivit utilizatorilor, performanţa calculatorului rămîne aceeaşi“, a precizat Taylor.
 
"Ambele produse Check Point au fost „instalate şi uitate“ după configurarea iniţială. Acum avem control complet asupra acestor puncte de lucru şi putem face orice schimbare rapid, cum ar fi să dăm permisiunea unui membru al personalului de a folosi un dispozitiv USB", a mai spus Taylor.

Ca urmare a instalării cu succes în Marea Britanie, Michael Page evaluează posibilitatea de a folosi produsele Check Point şi în operaţiunile din Asia-Pacific. Înlocuirea produselor de securitate curente, aflate în uz, cu soluţiile Check Point va ajuta compania să obţină o abordare standardizată a securităţii informaţiilor în toate regiunile în care îşi desfăşoara activitatea.

"Ca urmare a faptului că evenimentele de pierdere a informaţiilor s-au înmulţit, produsele de criptare de la Check Point oferă companiilor soluţii complete, automate şi demonstrate, care se instalează rapid şi uşor pentru a proteja informaţiile confidenţiale“, a declarat Juliette Sultan, head of Global Marketing, Check Point.
 
Check Point Media Encryption previne copierea neautorizată a informaţiilor confidenţiale prin combinarea managementului de port cu cel de dispozitiv, filtrarea conţinutului şi auditarea centralizată cu criptare puternică a dispozitivului. Aceasta opreşte potenţialele pierderi de date şi blochează mutarea informaţiilor către sau dinspre orice dispozitiv plug sau play, oferind control complet al regulilor de securitate.

Check Point Full Disk Encryption oferă criptare automată în timp real a întregului hard drive al calculatorului, care poate fi configurat să îndeplinească cerinţele oricărei organizaţii. Autentificarea pre-boot creşte nivelul de securitate cerând username şi parolă înainte ca sistemul de operare să pornească.

Produsele de securitate a datelor de la Check Point suportă mai multe platforme end-user decât orice altă soluţie din industrie, de la laptopurile bazate pe Windows, Linux şi Mac OS la cele bazate pe Symbian, Windows Mobile, Palm, la smartphone-uri bazate pe  PocketPC şi PDA-uri. În ceea ce priveşte sistemul de operare, clienţii primesc astăzi tehnologii de criptare de la Check Point, companie recunoscută ca lider în securitatea datelor în cel mai recent Mobile Data Protection Magic Quadrant de la Gartner.

Pentru mai multe informaţii despre produsele de securitate a datelor de la Check Point accesaţi: //www.checkpoint.com/products/datasecurity/index.html

Bucuresti, 25.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *