free download 78 travel guides written by experts

Check Point ofera noi dispozitive Power-1

de înaltă performanţă pentru a securiza companiile multinaţionale
 
Noile soluţii oferă clienţilor o mai bună flexibilitate la instalare a premiatului software de securitate de la Check Point

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea Check Point Power-1™, o nouă linie de dispozitive de securitate pentru internet care oferă filialelor corporate, unde este nevoie de înaltă performanţă, o soluţie de securitate simplă, puternică şi uşor de controlat cu cel mai bun raport preţ/performanţă. Dispozitivele Power-1 combină firewall, IPSec, reţea virtuală privată (VPN) şi prevenirea accesului neautorizat cu tehnologicii avansate de accelerare, oferind o platformă de securitate de înaltă performanţă pentru mediile multi-Gbps.

“Suntem angajaţi să oferim clienţilor noştri soluţii de securitate de înaltă performanţă“, a declarat Dorit Dor, vice president of product management, Check Point. “Power-1 oferă clienţilor flexibilitate pentru a combate aplicaţiile răufăcătoare şi ameninţările, în timp ce menţine viteze mari predictibile. Cu noile dispozitive, securitatea adecvată nu vine la costul performanţei reţelei”, a completat Dorit Dor.

Preţ record pentru rata de performanţă
Dispozitivele Power-1 oferă throughput firewall de până la 14 Gbps, oferind firewall-ul cu cel mai bun raport cost / eficienţă pentru mediile de înaltă performanţă – un raport preţ / performanţă sub 4 $ per Mbps. Cu o viteză de prevenire a accesului neautorizat de 6.1 Gbps, clienţii pot câştiga, de asemenea, abilitatea de a opri ameninţările la nivelul aplicaţiei la cele mai bune viteze din industrie. De aceea, organizaţiile care se confruntă cu ameninţări de securitate, cum ar fi viermi sau fluxuri tampon, vor fi capabile să le oprească, în timp ce menţin un nivel înalt de performanţă pentru aplicaţiile business critice. De când tehnologiile de accelerare avansate sunt incluse în software, clienţii pot primi, de asemenea, îmbunătăţiri ale perfomanţei fără să îmbunătăţească hardware-ul.

"Cu introducerea Power-1, clienţii primesc un bun raport preţ /performanţă într-un dispozitiv de înaltă performanţă bazat pe software-ul de securitate premiat de la Check Point”, a declarat Tim Richardson, network and security solutions product manager, Akibia. “Power-1 aduce la gama largă de opţiuni de dispozitiv oferite de Check Point Open Choice şi permite clienţilor să găsească o soluţie pentru aplicaţie care îndeplineşte exact necesităţile lor, maximizând valoarea investiţiei în securitate", a completat Tim Richardson.

Instalare modernizată şi mentenanţă
Ca singură soluţie de securitate de la un singur vendor, Power-1 oferă o experienţă de instalare mai simplă şi mai rapidă pentru clienţi. Noile protecţii ale securităţii şi actualizările produsului pot fi uşor instalate atunci când este nevoie de ele, astfel încât afacerile să obţină rapid cea mai nouă instalare de securitate.

O singură consolă, instalare integrată
Dispozitivele Power-1 multiple pot fi controlate de la nivel central cu alte gateway-uri de securitate de la Check Point prin intermediul unei singure console, simplificând astfel managementul de securitate a reţelei şi reducând costurile de administrare. Consola simplifică managementul arhitecturilor complexe din mediile de înaltă performanţă. În plus, oferă o singură interfaţă pentru controlul firewall-ului, VPN –ului şi prevenirii accesului neautorizat, la fel ca şi capabilităţi analitice şi de monitorizare.

Pe măsură ce filialele corporaţiilor cresc în complexitate sau în mărime, mediile lor vor cere dispozitive de securitate cu mai mule porturi şi cu o mai mare performanţă. Cele două noi modele de dispozitive Check Point Power-1 oferă abilitatea de a răspunde la toate nivelele de complexitate. Ele includ:
•    Power-1 5070, combinând performanţa de accelerare cu un preţ atractiv, are throughput firewall de 9 Gbps, până la 14 porturi, un hard-drive mobil şi un furnizor de energie dual hot-swappable
•    Power-1 9070, modelul de top, are throughput firewall de 9 Gbps, până la 18 porturi, perechi de hard-drive-uri mobile şi perechi de furnizori de energie hot-swappable.

Ambele modele Power-1 includ următoarele componente de securitate:
•    Cel mai bun firewall din industrie, VPN şi prevenire a accesului neautorizat
•    Disponibilitate înaltă, echilibrarea descărcării şi rutare dinamică pentru nivelele de reabilitare ale centrelor de date
•    Accelerarea securităţii pentru a bloca ameninţările la nivelul aplicaţiei – cum ar fi viermii, fluxul buffer  şi malware–ul — la viteze multi-Gbps
•    Servicii SmartDefense® disponibile prin abonament pentru protecţie împotriva ameninţărilor emergente
•    Firewall-ul la nivelul aplicaţiei web şi SSL VPN pot fi adăugate prin licenţă
•    Capabilităţi UTM opţionale, incluzând antivirus şi anti-spyware, filtrare web, securitatea aplicaţiei web şi securitatea mesageriei.

Check Point Power-1 extinde linia Open Choice disponibilă pentru clienţii companiei. Aceştia pot rula întreaga gamă de soluţii Check Point de la dispozitivele pentru acasă, la un preţ sub 500 $, până la modelele de performanţă 40Gbps, folosind o singură arhitectură, o singură consolă de management, pe hardware de la o varietate de vendori incluzând Check Point, Nokia, Crossbeam, IBM, Sun şi alţi vendori de servere open.

În curând, Check Point va anunţa, de asemenea, trei noi dispozitive UTM-1® pentru companii de toate mărimile. Dispozitivele UTM-1 combină cel mai bun dispozitiv de la Check Point şi firewall la nivelul aplicaţiei, site-to-site şi acces de la distanţă VPN, antivirus pentru gateway şi anti-spyware, prevenirea accesului neautorizat, filtrare web şi securitate completă a mesageriei. Împreună, aceste două lansări ilustrează că soluţiile complexe de securitate bazate pe aplicaţie ale companiei sunt făcute să corespundă cerinţelor afacerilor de toate mărimile.

“Dispozitivele noastre Power-1 protejează reţelele clienţilor la nivele de securitate fără egal, cu cea mai nouă tehnologie de securitate premiată de la Check Point”, a concluzionat Dorit Dor.  

Bucuresti, 24.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *