free download 78 travel guides written by experts

Check Point – lider in protectia informatiilor mobile potrivit Gartner

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat că i-a fost recunoscută poziţia de top, conform recentului Magic Quadrant for Mobile Data Protection de la Gartner.

Potrivit Gartner, „Liderii au produse care funcţionează bine pentru clienţii Gartner, companii mici şi mari. Ei au strategii pe termen lung care urmează şi / sau influenţează viziunea Gartner în ceea ce priveşte necesităţile în creştere ale cumpărătorilor. Potrivit Gartner, „Liderii au produse care funcţionează bine pentru clienţii Gartner, companii mici şi mari. Ei au strategii pe termen lung care urmează şi / sau influenţează viziunea Gartner în ceea ce priveşte necesităţile în creştere ale cumpărătorilor. Liderii fac ca echipele de vânzări ale competitorilor să fie nervoase şi forţează echipele tehnice să urmeze trendul. Produsele lor de protecţie a informaţiilor mobile (MDP) sunt bine cunoscute clienţilor, iar liderii nu întâmpină o rezistenţă în vinderea produselor“.

Check Point este recunoscut de către clienţi şi analişti pentru portofoliul de Securitate Totală pentru soluţiile de management al reţelei, al punctelor de lucru finale şi al securităţii. Ca şi componentă cheie a gamei de soluţii pentru punctele de lucru finale, tehnologia de criptare Check Point Endpoint Security asigură proprietatea intelectuală şi alte informaţii confidenţiale ale companiilor care sunt stocate pe laptopuri (care folosesc Windows şi MAC-uri), smartphones şi alte dispozitive mobile cu un set puternic şi complet de produse de criptare – funcţionând neobservat de către utilizatorii finali. Criptarea se face automat şi în timp real, fără intervenţia untilizatorului, dând posibilitatea companiilor să pună în aplicare o strategie de securitate completă. Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Check Point Endpoint Security, vizitaţi //www.checkpoint.com/products/endpoint_security/index.html

„De mai bine de 15 ani, Check Point a securizat comunicaţiile prin internet şi informaţiile confidenţiale. Această poziţie şi devotamentul nostru pentru inovaţie, ne permit să oferim clienţilor noştri un portofoliu complet de soluţii de protejare a reţelei,a informaţiilor şi a punctelor de lucru finale“, a declarat Juliette Sultan, şef al departamentului de marketing global, Check Point. “Creşterea continuă a numărului nostru de clienţi este rezultatul strategiei noastre de securitate totală şi punctul forte al soluţiilor noastre“, a mai spus Juliette Sultan.

Despre Gartner Magic Quadrant
Magic Quadrant este o marcă înregistrată a Gartner Inc. la 23 septembrie 2008 şi este refolosită cu permisiune. Magic Quadrant este o reprezentare grafică a unei pieţe la şi pentru o anumită perioadă de timp. Ilustrează analiza Gartner despre poziţia anumitor vendori pe o piaţă, în funcţie de criteriile definite de Gartner pentru aceasta. Gartner nu promovează niciun vendor, produs sau serviciu plasat în Magic Quadrant şi nici nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să aleagă doar vendorii plasaţi în categoria liderilor. Magic Quadrant este un instrument de cercetare şi nu este menit a fi un ghid specific de acţiune.

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *