Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Check Point lanseaza primul serviciu de management al securitatii

hosted pentru MSSPs

Noul SMP On-Demand oferă servicii de securitate pentru SMB

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, şi SofaWare Technologies Ltd., o companie Check Point, au anunţat lansarea SMP On-Demand, primul serviciu de management al securităţii din industrie bazat pe web, hosted complet, pentru Managed Security Service Providers (MSSPs) şi care oferă service de securitate pentru SMB. Noul serviciu este bazat pe puternicul şi foarte apreciatul Security Management Portal (SMP) de la SofaWare, un sistem de management al securităţii în reţea dedicat providerilor de service.

SMP On-Demand permite providerilor de service şi VAR-urilor să ofere clienţilor lor servicii de securitate controlabile cu valoare adăugată, fiabilitate fără egal, investiţie iniţială minimă şi nici un cost de setup virtual. Având în vedere că industria de servicii de securitate controlate global se dezvoltă rapid, SMP On-Demand oferă o modalitate uşoară pentru a pătrunde pe această piaţă cu profituri foarte bune, permiţând providerilor de service să-şi crească imediat valoarea ofertei. Service-ul include firewall controlat şi prevenirea accesului neautorizat pentru aplicaţiile Safe@Office UTM ca şi protecţie permanentă antivirus, management VPN, raportare centralizată şi alte caracteristici cu valoare adăugată.

Deoarece SMP On-Demand este o soluţie hosted, nu este necesară achiziţionarea de software sau de servere, iar service-ul funcţionează rapid şi eficient. SMP On-Demand oferă providerilor de service un nivel ridicat de flexibilitate folosind preţuri variabile. Permite crearea de planuri de service diverse, conform necesităţilor specifice ale publicului. În plus, service-urile SMP On-Demand pot fi personalizate pentru a permite promovarea brandului providerului de service.

"Dezvoltând SMP On-Demand, am fost atenţi la ce au nevoie partenerii noştri pentru a avea succes cu clienţii lor“, a declarat Laura Yecies, vice president of marketing Check Point Software Technologies. "SMP On-Demand oferă resellerilor şi providerilor de    software oportunitatea de a furniza aceleaşi servicii de înaltă calitate clienţilor SMB pe care Check Point le oferă clienţilor din Top 500 Fortune. Creează o excelentă oportunitate de vânzare pentru ca partenerii să ofere un serviciu personalizat cu valoare adăugată, la un preţ competitiv“, a completat Yecies.

"Software-as-a-Service (SaaS) reprezintă următoarea fază în evoluţia compatibilităţii şi managementului securităţii de reţea", a declarat Liran Eshel, CEO SofaWare Technologies. "SMP On-Demand reprezintă realizarea acestei viziuni, oferind o platformă unică de service care răspunde cerinţelor providerilor de service şi clienţilor SMB".

Principalele caracteristici de securitate oferite de SMP On-Demand:
    * Management centralizat de la distanţă al gateway-ului de securitate şi configurare;
    * Actualizări ale software-ului şi ale securităţii pentru  gateway-urile de securitate;
    * Management al antivirusului şi actualizări ale semnăturii;
    * Management VPN pe bază de comunitate cu suport IP dinamic;
  * Configurare VPN a accesului de la distanţă şi management de autentificare a utilizatorului;
    * Service de filtrare URL controlabil;
    * DNS dinamic;
    * Înregistrare de securitate;  
    * Raportare personalizată.

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *