free download 78 travel guides written by experts

Check Point introduce o noua serie de dispozitive puternice cu flexibilitate remarcabila

şi posibilitate de îmbunătăţire a perfomanţei

Seria de dispozitive Power-1 11000 de la Check Point combină arhitectura Software Blade cu cele mai recente procesoare Intel® Xeon® 5500 pentru a oferi gateway-uri de securitate unice cu performanţă nemainîntâlnită

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat o nouă serie de dispozitive de înaltă performanţă Power-1™ concepute să răspundă cerinţelor complexe ale marilor companii şi centre de date. Seria Power-1 11000 este prima care include posibilitatea de îmbunătăţire simplă şi flexibilă a performanţei domeniului, oferindu-le clienţilor scalabilitate a dispozitivului fără  îmbunătăţire de tip forklift. De asemenea, dispozitivele sunt primele gateway-uri de securitate care beneficiază de cel mai recent chipset de procesoare Intel Xeon 5500, lansat la începutul acestui an. Combinate cu arhitectura novatoare Software Blade, dispozitivele Power-1 11000 furnizează clienţilor cea mai bună protecţie împotriva ameninţărilor la cea mai înaltă performanţă şi la cel mai înalt grad de extensibilitate.

Seria de dispozitive Power-1 11000 oferă afacerilor cea mai bună performanţă firewall cu throughput de până la 25 Gbps combinat cu performanţă sporită în prevenirea intruziunii (IPS) de până la 14 Gbps, care asigură disponibilitatea aplicaţiilor vitale în cele mai solicitante medii. Seria include modelele Power-1 11065, 11075 şi 11085 şi le oferă clienţilor posibilitatea de a creşte cu până la 66% performanţa de la cel mai obişnuit până la cel mai sofisticat model, printr-un simplu upgrade de domeniu.

„Afacerile au nevoie de soluţii de securitate flexibile, extensibile, care funcţionează la cele mai înalte niveluri, capabile să se adapteze la ameninţările care evoluează permanent”, a spus Dr. Dorit Dor, vice president of products, Check Point. „Cu Power-1 11000, am dezvoltat o serie de dispozitive care le permit clienţilor să-şi extindă cerinţele de securitate prin intermediul arhitecturii Software Blade şi să-şi îmbunătăţească performanţa fără a fi nevoiţi să înlocuiască întregul dispozitiv. Acest lucru oferă marilor companii flexibilitate fără precedent”, a mai spus Dor.

Dispozitivele de înaltă performanţă Power-1 11000 oferă flexibilitate care, până acum, nu era disponibilă într-un gateway de securitate. Extensibilitatea seriei de dispozitive Power-1 11000 maximizează investiţia, permiţându-le clienţilor să crească gradul de performanţă şi protecţie a soluţiei printr-un simplu upgrade de domeniu. Fiecare dintre cele trei dispozitive Power-1 11000 include procesoare Intel Xeon 5500 şi vine cu cinci Software Blade standard, inclusiv firewall, VPN, IPS, networking şi accelerare avansate şi blade-uri clustering de la Check Point, cele mai bune de pe piaţă.

„Prin utilizarea puterii familiei de procesoare Intel® Xeon® 5500, Check Point se situează în prima linie a dispozitivelor de securitate pentru reţele”, a spus Steve Price, director marketing, Embedded Computing Division, Intel. „Procesoarele Intel Xeon 5500 furnizează performanţă remarcabilă şi eficienţă în ceea ce priveşte consumul de energie şi, alături de inovaţiile Check Point, le oferă clienţilor enterprise un nou nivel al performanţei firewallului”, a adăugat Price.

Seria de dispozitive Power-1 11000 include:

–    Power-1 11065 oferă firewall throughput de până la 15 Gbps şi performanţă IPS de 10 Gbps şi poate fi îmbunătăţit până la un firewall throughput de 25 Gbps.
–    Power-1 11075 oferă firewall throughput de până la 20 Gbps şi performanţă IPS de 12 Gbps şi poate fi îmbunătăţit până la un firewall throughput de 25 Gbps.
–    Power-1 11085 oferă firewall throughput de până la 25 Gbps şi performanţă IPS de 15 Gbps

Caracteristici şi beneficii ale seriei de dispozitive Power-1 11000:

·    Cele mai bune firewall, VPS şi blade-uri software IPS de pe piaţă pentru securitate completă.
·    Capabilităţi de accelerare şi clustering şi networking avansat de la Check Point care asigură disponibilitatea aplicaţiilor critice.
·    Activare simplă a blade-urilor software suplimentare, inclusiv XTM complet, ceea ce permite optimizarea ROI.
·    Blade-urile software de la Check Point oferă 20 de funcţionalităţi de securitate, precum anti-virus, anti-spam, securitate VOIP, filtrare URL şi multe altele.
·    Motor de prevenire a intruziunii pe mai multe niveluri care furnizează protecţie preventivă de neegalat împotriva ameninţărilor.
·    Managementul central simplifică administrarea regulilor de securitate şi actualizările.
·    Control de la distanţă, out-of-band, prin management lights-out.
·    Forma 2U extrem de avantajoasă protejează spaţiul de rack şi conservă energia.

Informaţii suplimentare cu privire la seria Power-1 11000 puteţi găsi la www.checkpoint.com/products/power-1/contact-us.html

„Cu această nouă serie de dispozitive de securitate, Check Point contiuă să aducă pe piaţă cele mai noi tehnologii care aduc beneficii clienţilor noştri, oferindu-le cea mai bună protecţie împotriva ameninţărilor şi scalabilitate de neegalat”, a concluzionat Dor.

Disponibilitate:

Modelele din seria Power-1 11000 de la Check Point sunt disponibile imediat şi pot fi achiziţionate prin intermediul reţelei globale de distribuitori cu valoare adăugată a Check Point. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.checkpoint.com/products/power-1/contact-us.html

Bucuresti, 22.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *